Tri glazbene dive

Doris priprema pravi spektakl: Udružit će se ženske pjevačke snage!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pozornicom će zavladati mediteranski temperament!

Nakon što je prije dvije godine pripremila veliki glazbeni spektakl s muškim gostima, na ovogodišnjem će koncertu Doris Dragović na pozornici Lisinskog udružiti ženske pjevačke snage.

Pogledaj i ovo Koncert za naježiti se! Spektakl u Veloj Luci: Brojni glazbenici i obožavatelji pjevali u čast Oliveru, s brodica su gorjele baklje, a atmosfera je bila veličanstvena!

Na velikom humanitarnom koncertu koji će se održati 5. studenoga u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, splitska će pjevačica ugostiti dva velika imena hrvatske glazbene scene. Na obljetničkom koncertu održanom prije dvije godine Vanna je uživala u najvećim hitovima iz prvog reda, a sada će biti dijelom koncerta. Pjevačica je s oduševljenjem prihvatila poziv Doris Dragović koju smatram svojim uzorom.

Doris Dragović gostovala je kod Dalibora Petka gdje ju je iznenadio poziv supruga

Da će pozornicom zavladati mediteranski temperament obećaje nam Zorica Kondža. Ova Splićanka poznata po zavidnom rasponu glasa druga je najavljena gošća koncerta, a najavljen je i gost iznenađenja.

Iako je do koncerta ostalo više od mjesec dana, ulaznice se prodaju velikom brzinom. Prodano je više od pola Velike dvorane Lisinskog, a ulaznice predviđene za obožavatelje odavno su planule, što i ne čudi, jer Doris obećaje koncert za pamćenje. Slušajući njihove želje, imat ćemo priliku čuti izvedbe nekih pjesama koje pjevačica nije imala u svom repertoaru više od 20 godina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene