Zvijezda večeri

Domaća pjevačica oduševila Istanbul

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anita Ropero, poznatija kao Narany, je ovaj put rođendan proslavila u jednom od najelitnijih klubova u Istanbulu, u klubu 360.

Poznati turski pjevač Tarkan, zvijezda sapunica 'Kivanc Tatlıtuğ' (turski 'Brad Pitt') te nogometaši Galatasaraya Istanbul, posjetitelji su ovog značajnog kluba, koji su došli i na nastup naše pjevačice Anite Ropero, poznatije kao Narany. Ali ovaj put je naša Narany bila zvijezda večeri.

Pogledaj i ovo showbuzz Narany rastura Hrvatska izvođačica zapalila Britance: Njezina pjesma je broj jedan na ljestvici plesnih hitova!

Hrvatska pjevačica osvojila je svjetske glazbene ljestvice!

Nakon rođendanske torte ona se odlučila zahvaliti svojim nastupom u živo, koji je bio vrlo cijenjen od strane publike, koja je čak plesala i po stolovima kad se situacija zahuktala.

Kako se party ludilo sve više zahuktavalo, pjevačica i njen suprug Jerry Ropero morali su napustiti pregrijanu atmosferu kako bi bili odmorni jer ih je čekao povratak u Hamburg.

Narany snima novu pjesmu zajedno s Michaelom Simonom, jedan od pripadnika njemačkog kultnog benda 'Scooter'. Narany je ovu pjesmu napisala zajedno s Alexsandrom Prince.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene