Dočekaj Novu godinu na KnockOut Snow Festivalu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najnovije izdanje KnockOut Snow Festivala obara rekorde, a na inzistiranje putnika jedini hrvatski skijaško-glazbeni spektakl dobio je i ove godine svoje novogodišnje izdanje pa će svi zaljubljenici u snježne padine moći spojiti skijanje s dočekom Nove godine!

KnockOut Snow Festival donosi jedinstveni spoj skijanja, bordanja, zabave, glazbe, pjesme i plesa. Predah od jurenja snježnim padinama i ostalih zimskih radosti i vratolomija pronalazit će se na apres ski partyjima na skijalištu, a zabava će uz večernje koncerte trajati do dugo u noć.

U svom novogodišnjem terminu od 28. prosinca 2014. do 3. siječnja 2015. KnockOut Snow Festival donosi nastupe Ede Maajke, Vatre te DJ-eva Mikea Valea i Luce Montecchija.

Bajkovite padine francuskog skijaškog raja Les Orresa već su sad pod debelim snježnim pokrivačem i spremno čekaju baš tebe. Priušti si najluđu zimsku avanturu! Mjesta je još malo, a prijave za novogodišnji termin primaju se samo do 5. prosinca! Požuri s prijavom na www.knockoutsnowfestival.eu!
 

SVI ČITAJU OVO

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene