Organizira H2O

Doček Nove godine uz Elitni odred u Gastro globusu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon niza uspješnih i vrućih koncerata u Zagrebu ali i cijeloj regiji, odlučili smo ove godine organizirati nezaboravni doček Nove godine uz grupu Elitni odredi.

Kao i svake godine sigurni smo da Vas i ove muči gdje krenuti, gdje se najbolje zabaviti a u moru različitih ponuda kako izabrati onu najbolju. Nadaleko poznati po fenomenalnim hitovima koji su zagrijavali atmosfere diskoklubova diljem Hrvatske i susjednih zemalja, Elitni odredi ponovno nastupaju u Zagrebu i to na samom dočeku Nove godine u jednoj od najljepših dvorana - Gastro Globusu.

Pogledaj i ovo PR Doček Nove godine Najpoznatiji svjetski remikser – The Reflex za doček Nove godine u Petom Kupeu

Uzbudljiva i vesela novogodišnja noć na Novoj TV

Elitne odrede čine Relja Popović i Vladimir Matović, a na nastupima im se pridružuje DJ i producent Đorđe Đorđević. Relja Popović poznatiji je publici kao glumac u filmu „Parada“ ,koji je uz svoju odličnu glumu i emocijama nabijene stihove osvojio brojna srca obožavateljica. Vlasnici hitova „Nisi S njom“, „Ne koči“, „Beograd“, „Kao Kokain“, „Samo da si samnom“ i drugi definitivno će podići fenomenalnu atmosferu do usijanja i sasvim sigurno učiniti ovaj doček Nove 2015, jednim od onih koji ćete dugo pamtiti.

Očekuje Vas pregršt dobre zabave na glamuroznom dočeku u Gastro Globusu na Velesajmu gdje smo za vas uz Elitne odrede pripremili i vrhunsku gastro ponudu.
Prodaja karata već je počela, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme kako ne biste propustili party koji će trajati do ranih jutarnjih sati. Karte se mogu kupiti preko www.ticketshop.hr, te u H2o caffe bar & BBS caffe bar, ili rezervirati putem telefona 091/226-2747.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene