Svi ste pozvani

Dvostruki doček Nove godine u Samoboru!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dođite na samoborski dvostruki doček Nove 2015. godine na glavnome gradskom trgu, gdje vas očekuje bogat program uz nastupe Giuliana i Đanija Stipaničeva, u srijedu, 31. prosinca 2014. godine.

Novogodišnji doček u podne počinje već u 10:00 sati, uz koncerte Giuliana i grupe Krivi smjer, u organizaciji Športskog plesnog kluba Samobor i Plesne grupe SalSam. Po prvi će se puta u Samoboru Nova godina dočekati u podne i u ponoć, a osim koncerata, posjetitelje očekuje raznolik program za djecu, plesne animacije, besplatno kuhano vino i kobasice te humanitarna tombola.

Pogledaj i ovo Let 3 na dočeku u Zagrebu Najluđa noć Pogledajte atmosferu s dočeka u Zagrebu, Let 3 priredio spektakl, a pridružile su im se i naše legendarne pjevačice!

VIDEO - TLZP: GIULIANO POBJEDOM OSIGURAO ULAZAK U FINALE

Večernji doček kreće od 22:00 sata. Svi će posjetitelji moći uživati u kuhanom vinu i kobasicama, a za zabavu će se pobrinuti Đani Stipaničev i njegov bend te grupa Samoborski fakini. U Novu 2015. godinu građane će uvesti ritam valcera, a za poseban ugođaj pobrinut će se Pirotehnika Mirnovec svojim već tradicionalnim vatrometom. Ponoćni doček organiziraju Grad Samobor, Poduzetnički centar Samobor i Turistička zajednica grada Samobora.

Sve o dočeku Nove godine saznajte na službenoj Facebook stranici i na stranicama Turističke zajednice grada Samobora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene