POMAMA ZA KARTAMA

BALAŠEVIĆ Početkom kolovoza u pulskoj Areni

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Đorđe Balašević početkom kolovoza nastupa u pulskoj Areni, a već pola namijenjenog kapaciteta Arene je prodano.

Posljednji koncert Đorđa Balaševića u pulskom amfiteatru dogodio se prije pet godina i bio je rasprodan. Čini se da će se povijest ponoviti i 4. kolovoza 2016., jer reakcije publike u samo 2 tjedna prodaje donose vijest da je mjesec dana prije koncerta već pola namijenjenog kapaciteta Arene prodano.

Pogledaj i ovo Đorđe Balašević Slavio bi okrugli rođendan Osvanula dosad neviđena fotografija neprežaljenog Đorđa Balaševića: "Običan, a vječan!"

Iznova se potvrđuje da je Balašević izniman kantautor na ovim prostorima, a najavljuje da se u Areni može očekivati spektakl, gdje će osim standardnih emocija i Đoletovog humora biti uključeni i - mjesec, zvijezde, muzika - novi program, napravljen posebno za ovaj koncert i za uspomene koje će publika nositi s njega. Pozitivna energija i sigurne, blažene harmonije Balaševićevih pjesama, povest će prisutne u Areni na putovanje koju će posjetitelji dugo pamtiti.

Seriju svojih koncerata zadnjih godina Đorđe Balašević naziva ''Pa, tamburama mangupi prepreče put'', a za koncert u Areni dodan mu je slogan ''Na stanici u Puli...'' iz pjesme ''Oprosti mi, Katrin''.

Ulaznice po jedinstvenoj cijeni od 160 kuna mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketshopa i Tisak media centara, te online na www.ticketshop.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene