VRHUNSKI KONCERT

Đorđe Balašević zapjevat će u Čakovcu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Budite dio glazbene priče koju vam donosi Đorđe Balašević na Stadionu SCR „Mladost“ u Čakovcu, 10. lipnja 2017.

Nakon rasprodanih koncerata u Puli i Zagrebu, najavljenog koncerta u Zadru, došao je red i na koncert u Čakovcu. Teško je ostati ravnodušan na romantične balade i jedinstvene stihove Đorđa Balaševića, pa stoga ni ne sumnjamo kako će publika još jednom doživjeti vrhunski koncert i odličan provod u Čakovcu, 10. lipnja 2017.

Odavno je poznato kako je Đole omiljeni suputnik hrvatske publike kao i činjenica da svi pjevaju zajedno s njim od početka do kraja koncerta. Ljubitelji njegove glazbe, tako će moći uživati u već dobro poznatim pjesmama kao što su: Devojka sa čardaš nogama, Ringišpil, Ne lomite mi bagrenje, Život je more i mnoge druge.

Pogledaj i ovo MORT 2. ožujka 2024. Razorni, sirovi i iskreni! Punk blues rock četvorka M.O.R.T. svira u Zagrebu: "Nemamo granica, ne podilazimo i ne kalkuliramo"



Koncerti koji traju i preko tri sata kao i energija koju Đole prenosi na publiku jedinstven je osjećaj za pamćenje. Stoga nemojte čekati zadnji tren, nabavite svoje ulaznice i dopustite Đoletu da vas uvede u ljeto sa svojim prekrasnim baladama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene