Htjeli ih prevariti

Dječaci pobjegli od političke kampanje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako su ih više pta uvjeravali da koncert nema politčkih konotacija, Dječaci su se uvjerili u suprotno te su otkazali šibenski koncert.

Dečki iz benda 'Dječaci' priopćenjem su se obratili svojoj publici kako bi otkazali koncert u Šibeniku. Naime, naknadno su shvatili da je njihov nastup 5. studenog u Šibeniku trebao biti u sklopu predizborne kampanje političke koalicije MOST. Dječaci se ne žele vezivati uz političke opcije pa su vrlo brzo otkazali nastup.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

DJEČACI imaju novi singl - 'Zoni ti su lud'

'Iako smo i mi i naša booking agencija 'L.A.A. Booking Agency' bili više puta uvjeravani od strane organizatora da navedeni koncert nema nikakvih političkih konotacija, danas smo se uvjerili u suprotno: da smo naivno uvučeni u predizbornu kampanju. U trenutku dok pišemo ovu izjavu, otkazujemo i koncert, jer ne želimo biti dio nečega gdje nam nije mjesto. Ispričavamo se svim našim šibenskim fanovima što su očekivali koncert i vidimo se u Šibeniku nekom boljom prilikom', izjavili su Dječaci.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene