Požurite

Osvojite ulaznice za nastup DJ zvijezde Sam Divine u klubu Groove!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularna engleska DJ zvijezda Sam Divine na radost brojnih obožavatelja nastupa u Hrvatskoj.

Trogodišnja rezidencija u jednom od najboljih klubova svijeta, Ushuai na Ibizi, govori koliko je Sam Divine omiljena među svjetskim ljubiteljima urbane glazbe. U zagrebačkom klubu Groove, na Absolut partiju, Sam nastupa u subotu, 22. studenog u sklopu svoje turneje, a s kojom je upravo nastupila u popularnom londonskom klubu Ministry of Soud.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Nezaboravno slavlje ljubavi u klubu Groove

Organizatori dijele ulaznicu za nastup Sam Divine. Budite kreativni i napišite zašto bi baš vi trebali osvojiti ulaznicu za njezin nastup. Na natjecaj@novatv.hr pošaljite svoj odgovor i osobne podatke!

U bogatom izboru glazbe kojoj oduševljava nalazi se deep i vocal house, te prepoznatljiv zvuk Baleara koji će posebno oduševiti sve koji su barem jednom posjetili Ibizu.

Dj Kosta Radman za veseli vikend u klubu Groove

Sam Divine svoju karijeru započela je nakon osvajanja glazbenog natjecanja u Bristolu, a 2005. godine oduševila je svojom prvom rezidencijom na svjetskoj party prijestolnici - Ibizi. Tri godine zaredom rezident je jednog od najpopularnijih klubova svijeta Ushuaie, a brojne obožavatelje osvojila je nastupima diljem Europe, Brazila, Japana, Čilea, Dominkanske republike te brojnih drugih atraktivnih svjetskih destinacija. Uz uspješnu DJ karijeru Sam Divine aktivno podržava istraživanja za borbu protiv raka dojke te je svojim zalaganjem za istraživanja do sada prikupila nekoliko desetaka tisuća funti.

Nastup DJ ljepotice Sam Divine, u subotu, 22. studenog od 23 sata, upotpunit će glazbeni hitovi urbane glazbe i nezaboravan provod uz koje je Absolut parti kluba Groove zasluženo zauzeo visoko mjesto na ljestvici najboljih zagrebačkih party destinacija.

Ulaznice za nastup Sam Divine mogu se kupiti na ulazu u klub Groove po cijeni od 50 kuna.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene