444357
444357
444357
444357
444357

DJ's FROM MARS USIJALI ATMOSFERU NA DJ MAG FESTIVALU

  • , 24.07.2016., 11:15
  • Autor:
  • komentara

Plesalo se i pjevalo do ranog jutra, atmosfera u klubu jasno je ocrtavala vrhunac ljetne sezone kojoj se bližimo.

 
 
 
 
Culture Club Revelin (FOTO: PR)
Culture Club Revelin (FOTO: PR)

Bolji kraj trodnevnog festivala pod pokroviteljstvom britanskog časopisa za elektronsku glazbu, DJ Mag, Revelin tim nije mogao niti zamisliti. Kad se na pozornicu jednog od sto najboljih klubova na svijetu popnu dva talijanska DJa s kutijama na glavama, svjetski poznati DJ's from Mars, kad krenu obrade velikih hitova Metallice, Lady Gage, Michaela Jacksona i ostalih, onda publika u punom klubu - 'poludi'.

Culture Club Revelin (FOTO: PR)

Plesalo se i pjevalo do ranog jutra, atmosfera u klubu jasno je ocrtavala vrhunac ljetne sezone kojoj se bližimo. U srijedu u Revelin stiže DJ Manuel De La Mare, a onda, u petak, 29. srpnja i velika zvijezda, R3HAB.

Culture Club Revelin (FOTO: PR)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se