Benassi u Poreču

FOTO Padali su poljupci na sve strane!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Benny Benassi je u Byblosu očigledno pokazao da i 7 godina nakon svog zadnjeg pojavljivanja pred publikom Byblosa može napuniti klub bez ikakvog problema.

Klišej je reći 'tražila se karta više', no za Benny Benassia jednostavno nema drugog načina kako opisati atmosferu u porečkoj diskoteci Byblos. Dokaz tome je prepun parking dva sata prije otvaranja vratiju diskoteke.

Pogledaj i ovo showbuzz Najveći party Fatboy Slim dolazi u Hrvatsku!

Ludi nastupi DJ-a i atraktivne akrobacije preplavili Culture Revelin

Posjetitelji su bili nadasve željni kvalitetne zabave i provoda drugačijeg kojeg nudi trenutna klubska scena. Sve što možemo reći je da se plesni podij momentalno pupunio trenutkom otvaranja vratiju. Za uvod u ovu nezaboravnu večer potrudio se rezident DJ Luca Montecchi, koji je doveo publiku gotovo do usijanja netom prije no što je kotrolu za DJ pultom preuzeo Benassi.

Zahvaljujući Montecchiu, Benassi preuzimao kolo upravljača i odveo posjetitelje Byblosa na glazbeno putovanje kroz povijest vlastitog stvaralaštva. Putem najnovije izdanih singlova preko nezaboravnih himni plesnih podija presvučenih u novo ruho 2014. Godine pa sve do zaključka najboljeg seta odsviranog ovog ljeta sa sexy remixom najpoznatije njegove pjesme "Satisfaction" koja je izmamila zavodničke poglede u očima ljepšeg spola i osmijehe na njihova lica.

Nakon dvosatnog seta gdje nije pustio nikoga da napusti plesni podij, Benassi je predao upravljačku kontrolu iskusnog slovenskom DJ / producentu Angelu Anxu koji je nastavio s odličnom atmosferom i zadržao pun plesni podij sve do ranih jutarnjih sati.

Diskoteka Byblos nastavlja s radom kroz naredni tjedan od ponedjeljka do subote s raznovrsnim i bogatim programom gdje pri kraju tjedna 22. i 23. kolovoza priprema veliku završnicu ljetne sezone sa iznenađenjem.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene