Modna poslastica

Dizajneri odabrali modele za 20. jubilarni BIPA FASHION.HR

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svoju priliku da budu dio najveće modne manifestacije u regiji, Bipa Fashion.hr-u, potražili su brojne djevojke i mladići među kojima su zabljesnula i neka nova lica.

Povodom nadolazećeg jubilarnog izdanja BIPA FASHION.HR-a, u subotu je u kinu Europa održan casting za izbor modela koji će nositi revije poznatih modnih dizajnera. Svoju priliku da budu dio najveće modne manifestacije u regiji potražili su brojne djevojke i mladići među kojima su zabljesnula i neka nova lica.

Pogledaj i ovo Bipa Fashion.hr - 12 govorili o budućnosti Razgovori o modi FASHION TALKS otvorili 30. Bipa Fashion.hr

Revija Aleksandre Dojčinović otvara 20. jubilarni Bipa fashion.hr

Ovo je prvo druženje modela i dizajnera koji će uskoro predstaviti nove kolekcije i svoje modne vizije za nadolazeće sezone. Među njima su svima poznata imena: Ivica Klarić, ELFS, eNVy room, Ivica Skoko, Aleksandra Dojčinović, Ana Maria Ricov, Martina Felja, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina design, Krie design, HEDRA by Ana Jagić, Boris Banovića, Ane Bogdan i Vesna Sposa. Pobjednica ovogodišnjeg natječaja LIFT by Perwoll Suzana Koprivnjak, kao najbolja mlada dizajnerica u regiji, prvi će put nastupiti na BIPA FASHION.HR-u, a svoju prvu kolekciju ove će sezone predstaviti Martina Budek, novo ime na modnoj sceni.

Jubilarni 20. BIPA FASHION.HR održat će se od 27. do 31. listopada 2015. u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma, na površini većoj od 4.000 metara kvadratnih. BIPA FASHION.HR po sezoni posjeti više od 5.000 uzvanika te više od 200 akreditiranih medija koji generiraju preko 1.400 objava u nacionalnim medijima na godišnjoj razini.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene