Ne propustite

Dino Merlin za vrhunac sezone u Aurori!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glazbeni putopis primoštenske diskoteke obilježit najveća zvijezda regije Dino Merlin u subotu, 09.08. koji će u Aurori premijerno izvesti nove pjesme s albuma „Hotel Nacional“, te tako započeti novu veliku turneju.

Nesvakidašnje za Dina Merlina je da na turneju kreće iz kluba kao što je Aurora. Drugi kontigent ulaznica za ovaj koncert krenio je u prodaju po 130 kn.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić - 1 ovo se čekalo! Nova suradnja Zdravka Čolića i Dina Merlina: Poslušajte nostalgičnu glazbenu priču o sudbini stare ljubavi

Jelena Rozga u zlatnoj minici oduševila publiku u Primoštenu

Najbolji izvođač i pjevač u regiji sa svojim fantastičnim glazbenicima nastupa u jednom od najboljih klubova u regiji, a evo što je i rekao uoči nastupa:

'Uvijek krećemo na turneju stadionskim koncertom, no ove godine smo promijenili plan. Kroz Primošten sam prolazio, dolazio par puta brodom i znam o kakvom prekrasnom mjestu se radi. Inače, pazim gdje nastupam i ne želim svoju publiku zasititi nastupima i svakom koncertu pristupam vrlo ozbiljno, bio on u Parizu, Sarajevu, Beču, Beogradu... Tako se i za ovaj u Primoštenu svi mi zajedno pripremamo kao da se radi o velikom stadionskom koncertu'.

Merlina je na prošloj turneji gledalo 600 000 gledatelja, tri dana zaredom je napunio beogradsku arenu, rušio je sve rekorde gledanosti i njegovi koncerti su produkcijski i glazbeno na razini najvećih svjetskih zvijezda. I ponovo je u planu velika turneja: 'Evo, nakon Primoštena idemo na turneju po SAD i Skandinaviji, a potom bi trebali krenuti nastupi po velikim dvoranama u regiji.'
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene