Turneja Hotel Nacional

Dino Merlin priprema koncertni spektakl u Splitu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon trijumfalnog koncerta u prepunoj Areni Stožice u Ljubljani, održanog 14. veljače te koncerta u Skoplju, 28. ožujka, Dino Merlin održat će veliki koncert u Splitu, u Spaladium Areni, u subotu, 11. travnja.

Dino Merlin i publika u Splitu posljednji put su se sreli prije pet godina kada je Merlin održao koncert u Splitu prvi put nakon gotovo dvadeset godina. Koncert u okviru tadašnje turneje 'Ispočetka' privukao je rekordnih 10.000 posjetitelja, a spektakl u Spaladiumu nikoga nije ostavio ravnodušnim. 'Velika je odgovornost bila pjevati u gradu koji je dao izuzetne umjetnike. Ova publika ima jake uzore i ima na osnovu čega biti izbirljiva i zahtjevna. Zato mi je posebno drago što sam dočekan i ispraćen na ovako euforičan način' - rekao je Dino Merlin nakon koncerta.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić - 1 ovo se čekalo! Nova suradnja Zdravka Čolića i Dina Merlina: Poslušajte nostalgičnu glazbenu priču o sudbini stare ljubavi

Vlatko Stefanovski osvojio Zlatnu Bubamaru za album godine, Dino Merlin za životno djelo!

Publika je tada svjedočila vrhunskom show-u, dalmatinski mediji bili su prepuni hvale i pozitivnih recenzija, ali Dino Merlin će uprkos svemu tome 11.4.2015. pokušati nadmašiti samog sebe te publici u Splitu priuštiti dosad neviđen spekakl. Produkcijski tim u Splitu najavio je pozornicu na tri nivoa, najmodernije svjetlosne efekte i video projekcije te sveukupno najviše produkcijske standarde, koji će u kombinaciji s posebno pripremljenim aranžmanima i koreografijom doprinijeti da ovaj koncert ostavi neizbrisiv trag u sjećanjima dalmatinske publike.

Nakon Splita, Merlin će pjevati u Linzu (9. svibnja), dok se kulminacija turneje Hotel Nacional iščekuje u Sarajevu na najvećem stadionu Bosne i Hercegovine - Koševo, 25.7.2015.

Ulaznice za spektakl u Spaladium Areni u prodaji su putem web stranice www.adriaticket.com, na svim prodajnim mjestima Adriaticketa kao i na blagajni Spaladium Arene.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene