Stiže na Bundekfest

Dino Merlin u petak u Zagrebu: Pogledajte premijeru spota za pjesmu 'Sunce'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Regionalna glazbena zvijezda Dino Merlin u petak stiže u Zagreb!

Sve je spremno za veliki koncert legendarnog Dina Merlina na Bundekfestu u petak 03. listopada 2014. od 21 sat. Ususret koncertu, Dino je danas objavio video spot za treći singl 'Sunce' s novog albuma 'Hotel Nacional'. Glazbu, tekst i aranžman radio je sam Dino Merlin dok su u produkciji pjesme sudjelovali velikani europske i svjetske muzičke scene - Amerikanac Richard Niles (Paul McCartney, Ray Charles, Tina Turner, Cher), te Šveđanin Gunnar Norden (Lisa Ekdahl, Viktoria Tolstoy).

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Dino Merlin nastupiti će na Bundekfestu!

Pjesma je snimana u studijima u Sarajevu, Los Angelesu i Stocholmu, dok je video spot sniman u Rock Clubu Marquee u Sarajevu, a scenarij i režiju potpisuje američki režiser Patrick Marshall.

Dino Merlin nastupit će na Bundekfestu!

Pjesma 'Sunce' dobila je svoj video spot nakon pjesama 'Ruža' i 'Školjka' koje su u prethodnom periodu imale preko šest milijuna pregleda na službenom YouTube kanalu Dine Merlina,  dok su drugi video i audio sadržaji s albuma 'Hotel Nacional' do sada zabilježili gotovo 15 milijuna pregleda.

'S nestrpljenjem očekujem Bundekfest! Ovo je za mene još jedan novi zub na zupčaniku i jedna nova avantura. Osjećam ponovno titranje duše, onaj lijepi osjećaj između treme i nade i ponos što ponovo imam priliku i čast da sviram pred svojom zagrebačkom publikom', izjavio je glazbenik Dino Merlin i dodao: 'Nakon duže pauze, od ovog ljeta ponovno se imam priliku družiti sa svojom publikom. Koncert je ujedno i promocija novog albuma 'Hotel Nacional' u Zagrebu i za tu priliku pripremili smo vrhunski show s novim ali i starim pjesmama u novom ruhu. Nastupiti ću sa svojim 10-članim bendom i produkcijskim standardima na koje je moja publika već navikla.  'Hotel Nacional' je jedini hotel koji dolazi Vama. Karavan 'Hotela Nacional' je spreman, dolazi uskoro na Bundek i očekuje Vas u što većem broju!'

Ulaznice se mogu kupiti na internetskoj stranici www.ulaznice.hr//r/bundekfest po cijeni od 40 kn ili na blagajnama Bundekfesta na dan koncerta.VIP stolove za večernje koncerte možete rezervirati na telefonskom broju 091 502 5634.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene