PRVI SINGL

Denis Dumančić i Tragovi predstavljaju fantastičan singl 'Sve na ljubav miriše'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Denis Dumančić i Tragovi predstavljaju fantastičan singl ''Sve na ljubav miriše''.

Tragovi, mladi sastav iz Koprivnice, nakon dvije godine marljivog rada i suradnje s Denisom Dumančićem napokon predstavljaju svoj prvi singl - 'Sve na ljubav miriše'.

Pogledaj i ovo showbuzz Tisuće na nogama Preslušan je više od 3 milijuna puta - Ovaj hit suvereno vlada Hrvatskom!


Glazbu za njihov prvi singl potpisuje Denis Dumančić, tekst Nenad Ninčević, aranžman Igor Ivanović i Denis Dumančić, a produkciju Igor Ivanović – deciBel studio. Spot za pjesmu sniman je u koprivničkom Domu mladih na čijem snimanju su prisustvovali i obožavatelji ovog benda, dok su preostali kadrovi snimani na atraktivnim lokacijama u Austriji u Grazu te u Zagrebu. Pjesmu je snimao, režirao i montirao Dario Lepoglavec, dok su za scenarij zaslužni Dario Horvatić kao i Denis Dumančić. U spotu su glumile Dijana Lukunić i Zorica Dumančić.

Kroz spot pratimo dvije ljubavne priče – mladog para koji otkriva čari prve prave ljubavi i skladnog bračnog para koji je dokaz da ljubav s godinama samo raste i jača. '' Kada smo razmišljali koju glumicu ćemo angažirati da glumi moju suprugu, pomislio sam – zašto bismo glumili ljubav kada možemo prikazati onu pravu. I tako smo odlučili angažirati moju suprugu što se pokazalo kao pun pogodak'' rekao je Denis Dumančić.

Dečki iz benda su jako zadovoljni ovom suradnjom. ''Naš prvi singl 'Sve na ljubav miriše' početak je glazbene suradnje s Denisom Dumančićem. Riječ je o veseloj pop pjesmi te smo uvjereni da će ju publika dobro prihvatiti. Odlično smo se zabavili na snimanju video spota u čijem su nastajanju sudjelovali i naši brojni fanovi. 'Sve na ljubav miriše' singl je s kojim se predstavljamo širem radijskom slušateljstvu, a ove godine planiramo još mnogo iznenađenja - od koncertnih nastupa do novih studijskih snimaka''poručuju Tragovi.  Riječ je o peteročlanom sastavu kojeg čine Mihael Bogčev (vokal), Dejan Petričević (solo gitara/back vokal), Dario Horvatić (bas/back vokal), Dominik Šikulec (klavijature/back vokal) i Kristijan Petrikovski (bubnjevi). Dečki su na sceni tek dvije godine, a godišnje odrade stotinjak nastupa uživo.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene