Jubilarni festival

Dubioza kolektiv vraća se na Demofest!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovogodišnje izdanje Demofesta održati će se od 20. do 22. srpnja, a ostali detalji uskoro će biti poznati.

Grupa Dubioza kolektiv prvi je poznati revijalni izvođač Demofesta, koji će ove godine biti održan jubilarni, deseti put, a popularni bend zasvirat će na velikoj bini tvrđave Kaštel u Banjaluci u subotu, 22. srpanj.

Pogledaj i ovo Dubioza Kolektiv "Volite li narodnjake?" Dubioza Kolektiv u pulsku Arenu dovodi zabranjenog folkera? Pogledajte hit-video koji je pokrenuo nagađanja!

Dubioza kolektiv tako se vraća na najveći regionalni festival demo bendova, na kojem je posljednji put nastupila prije četiri godine, pritom obarajući sve dotadašnje rekorde posjećenosti. Podsjetimo, Demofest je tokom njihovog nastupa prvi put morao zatvoriti vrata Kaštela, jer je prostor za publiku bio ispunjen do posljednjeg mjesta.

"Svi dobro pamtimo nastup Dubioze na šestom Demofestu i euforiju koja je tada vladala u publici. S obzirom na to da je bend od tada postigao zaista veliki uspjeh i van regije, te imajući u vidu činjenicu da Dubioza kolektiv sada u BiH svira samo jednom ili dva puta godišnje, odlučili smo da jedan od tih nastupa bude upravo na desetom Demofestu", kazala je Brankica Raković, PR direktor Demofesta.

Dodala je da se nada da ove godine dio publike Demofesta neće ostati uskraćen za koncert crno-žute ekipe, s obzirom na to da se festival posljednje dvije godine održava na mnogo većem prostoru, nego što je to ranije bio slučaj.

"Možda Dubioza jest 'rasla' tijekom četiri godine koliko ih nismo vidjeli i čuli uživo, ali ni Demofest nije mirovao", kazala je Rakovićeva.

Ona je podsjetila da je još uvijek u tijeku natječaj za natjecateljski program festivala, koji će biti otvoren do 15. ožujka, te još jednom pozvala sve demo bendove sa prostora ex-Yu da se prijave za nastup na desetom Demofestu.

Ovogodišnje izdanje Demofesta održati će se od 20. do 22. srpnja, a ostali detalji uskoro će biti poznati.

I još jedna zanimljivost, prethodnih godina četiri puta pobjedu odnijeli su bendovi iz Hrvatske.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene