Novi hit

Davor Radolfi & Ritmo Loco premijerno predstavljaju novi video

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Ljube, ljubice moja ružice' aktualni singl Davora Radolfija & Ritmo Loca koji je osvojio cijelu regiju, dobio je svoje video izdanje koje premijerno možete pogledati na portalu Dnevnik.hr!

Optimistična pjesma mediteranskog ugođaja, koja govori o nedohvatljivoj ženi, dugo je stajala u ladici i upravo sada je došlo vrijeme da napravi svoje. Video spot snimljen je pod redateljskom palicom kćeri Davora Radolfija, Lee L. Radolfi. Pjevač je izuzetno ponosan na suradnju sa svojom kćeri, ali i na činjenicu da je pjesma zaživjela u radijskom eteru i ostavila trag.

Pogledaj i ovo In Magazin: Davor Radolfi - 6 ''Nadopunjujemo se nas dva'' Upoznajte prvog celebrity psa u Hrvatskoj koji ima svoju pjesmu! Njegov vlasnik otkriva kako je dobio simpatično ime i koliki je put prevalio da ga uzme

Kome tepa Radolfi? 'Ljube, ljubice moja ružice'

Cijela ekipa dobro se provela na snimanju video spota, sam Radolfi nada se da će publika uživati u spotu, jednako kako su svi uživali u samome snimanju i procesu nastajanja spota, jer kako kaže publika je najbolji prijatelj glazbenika. Stoga sa publikom treba podijeliti ono najbolje od sebe, bilo da je riječ o pjesmi ili video spotu. Nadahnutu glazbu novog singla potpisuje sam Davor Radolfi, za tekst je zaslužna Ines Praju, dok iza aranžmana stoji Tomislav Modrić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene