443732
443732
443732
443732
443732

'Pristajem na sve' - pogledajte novi spot

  • , 18.07.2016., 20:21
  • Autor:
  • komentara

Izvrsna Daria Hodnik nedavno je predstavila novi singl, pjesmu "Pristajem na sve" za koju tekst potpisuje Darko Bakić, a glazbu Bakić i Marijan Brkić.

 
 
 
 
Daria Hodnik (FOTO: PR)
Daria Hodnik (FOTO: PR)

Producent je Miroslav Lesić Lesique, a osim u Hrvatskoj, pjesma je imala i regionalnu premijeru u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Srbiji i Sloveniji.

Spot za pjesmu "Pristajem na sve" snimao je u zagrebačkom klubu Booze And Blues, Darijin prijatelj, redatelj Tomislav Pović, u produkciji Tonfilma.

O samom snimanju, Daria je rekla: "Prvi put surađujem s Tomislavom Povićem, kojega u stvari poznajem dugi niz godina, ali evo, po prvi puta u suradnji nas je spojio autor pjesme Darko Bakić, i na tome sam mu neizmjerno zahvalna. Pović je veliki profesionalac i odmah je imao jasnu viziju spota i cijeloga vizualnog identiteta pjesme, kojime smo iznimno zadovoljni. U spotu su glazbenici koji su i svirali samu pjesmu, tako da mi je drago da sam stala bok uz bok s Dadom Marinkovićem, Miroslavom Lesićem i Alenom Svetopetrićem. Dočarali smo pravu atmosferu "live svirke" i jedva čekam da pjesmu zaista i zasviramo, kako smo u samome spotu i zamislili. Cjelokupan imidž i cvijet u kosi, svojevrstan je homagge mojoj omiljenoj pjevačici Billie Holiday." .
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se