Doznajte detalje

Danijela Martinović vježbama u paru pokazala zavidnu sportsku formu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbenica Danijela Martinović vježbama u paru sa sportskim trenerom Marijem Anićem Kremićem pokazala je zavidnu sportsku formu i odličan izgled u novom broju besplatnog mjesečnika ZG SPORT!

U rubrici Vježbajte s Marijem mladi sportski trener iz projekta Pokreni se ugostio je Danijelu, a čitatelji će vježbe imati priliku i samostalno isprobati u vlastitom domu.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 1 nije skrivala emocije Danijela Martinović rasplakala se zbog muškarca koji je ostavio važan trag u njezinom životu: ''On me naučio da smo svi ranjivi...''

'Odlično sam se zabavila ali i natrenirala snimajući vježbe za ZG SPORT. Iako je ljeto završilo peporučujem svima da se aktivno bave vježbanjem. Ove vježbe su zanimljive i pakticirati ću ih u paru. Inače, sport je moja svakodnevnica, redovno vježbam jogu ali se i nastojim što više kretati!',  izjavila je glazbenica Danijela Martinović.

Nakon ljetne stanke novi broj zanimljivog besplatnog mjesečnika donosi brojne sportske teme poput dolaska KHL-a u Zagreb, vaterpola, rukometa i nogometa, ali i zanimljive sportske razgovore te aktualne lifestyle teme. ZG SPORT može se pronaći na svim najvažnijim sportskim događajima u Zagrebu i okolici, vodećim fitness centrima ali i drugim javnim mjestima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene