'Volim barabu'

POGLEDAJTE NOVI SPOT Danijela Martinović je zavela barabu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledajte novi spot Danijele Martinović za pjesmu 'Volim barabu' i rasplešite se.

Ljubav je nepredvidiva i često vara. Voljeti barabu nije lako, a Danijela je posljednjih tjedana bila na pravim mukama. Skoro je izgubila glavu za dvojicom zgodnih mladića, a kako je to izgledalo pogledajte u novom video spotu. Ljetne avanture su pred nama, a Tonči i Vjekoslava Huljić napisali su pravi hit ‘Volim Barabu’ koji će nas raspametiti u vrućim ljetnim danima. Melodija je ovo koja odmah ulazi pod kožu i već je nakon prvog tjedna emitiranja, kao najbrži ulaz, zasjela na vrh top lista diljem regije.

Pogledaj i ovo In Magazin: Josip Plavić - 2 Hoće li biti suradnje? Partner Danijele Martinović progovorio o odlasku iz policije i povratku velikoj ljubavi: "To je jedna njena strana koju ljudi ne vide"

‘Nije krizna godina, al’ mi treba promjena! Uredan i ispravan postao si dosadan!’, pjeva Danijela koja predstavlja spot za novu pjesmu. Vesela igra između dvije barabe postala je zabava u režiji mladog Filipa Dizdara, a zarazni plesni ritmovi Igora Barberića ovog će vas ljeta pretvoriti u kraljicu i kralja plesnog podija.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene