Pogledajte!

Danijela i zbor 'Kikići' snimili pjesmu u spot za 'Think Pink'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Splitska pjevačica Danijela Martinović i dječji zbor Kikići snimili su pjesmu i videospot Think Pink za istoimenu humanitarnu akciju za djecu oboljelu od malignih bolesti.

Veselom pjesmom koja šalje pozitivan stav i optimizam mali i veliki zajedno pokazuju kako nikada ne treba odustati jer je u životu sve moguće.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte Nakon ludog partija - uhvatila ga nespremnog!

Kadrovi prekrasnog videospota, za pjesmu koja će bez sumnje olakšati mališanima u borbi sa svojom teškom bolešću, snimljeni su na sceni Međunarodnog centra za usluge u kulturi u Travnom. Videospot je snimljen u režiji Denisa Lepura i Marka Stanića te produkciji KADRA22.

Humanitarna akcija Think Pink pokrenuta je kao zajednička inicijativa udruge Krijesnica, za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima, Danijele Martinović i udruge Dama za poticanje istinskih životnih vrijednosti. Akcijom se želi upoznati javnost s problemima s kojima se susreću djeca i obitelji djece oboljele od malignih bolesti, pomoći njihovoj lakšoj i bržoj socijalizaciji i povratku svakodnevnom životu te aktivnostima nakon liječenja. Također se želi ukazati na važnost pozitivnog stava i optimizma u procesu liječenja i oporavka oboljele djece.

Akcija ima i konkretan financijski cilj, a to je osiguravanje sredstava za rehabilitaciju 30 do 40 djece izliječenih od malignih bolesti u Rehabilitacijskom kampu udruge Krijesnica u Fužinama. Novac za organizaciju rehabilitacijskog kampa prikuplja se prodajom knjižice Think Pink u prodavaonicama Dm-a, pozivom na humanitarni telefon 060 66 01 (cijena poziva iz fiksne mreže iznosi 6,99 kn, a iz mobilne 8,41 kn) i uplatama od strane kompanija i donatora pojedinaca na račun udruge Dama HR70 23400091510580357.

Početak akcije obilježen je otvaranjem jedinstvene izložbe u sklopu izloga trgovina u samom centru grada Zagreba u Ilici. Tijekom mjeseca lipnja, u izlozima petnaestak trgovina na potezu od Trga Bana Jelačića do Frankopanske izloženo je dvadesetak fotografija Ive Pervana snimljenih na prošlogodišnjem rehabilitacijskom kampu Udruge Krijesnica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene