pravo osvježenje

Markantan doktor krenuo u osvajanje domaće scene: "Ovo je bio veliki izazov"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Doktor medicine Danijel Jurič bacio se u glazbene vode i obradio Massimov hit "Ponovo zajedno".

Svestrani Danijel Jurič, po zanimanju je doktor medicine, a u duši glazbenik. Autor je svoje glazbe i tekstova, osim posljednje pjesme koja je obrada Massimovog velikog hita „Ponovo zajedno.“ Kako se odlučio obraditi upravo tu pjesmu, s kim bi volio surađivati na glazbenoj sceni i kakvi su planovi za budućnost Danijel je otkrio u intervjuu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivan Dečak - 3 ''Još je teško pričati...'' Dečak objasnio zašto se nikad nije oženio, ali i priznao da Massimovu smrt još nije prebolio: ''Tu i tamo nekontrolirano briznem u plač...''

Kako to da ste baš tu pjesmu odlučili obraditi?
Prvo i osnovno, sviđa mi se pjesma. Zajedno sa njenim autorom Zrinkom Tutićem sam zaključio da je ta pjesma definitivno zaslužila „novo ruho“ i mislim da smo je dobro obukli. Kad je Zrinko potvrdio ideju da idemo u projekt, vidio sam ovo kao jedan veliki izazov za mene, obraditi pjesmu od Massima. Htjeli smo stvoriti jedan potencijalni radijski hit i mislim da smo pogodili. Na kraju, vidjet ćemo, publika je ta koja će odlučiti..

Kakve su reakcije publike na pjesmu?
Mislim da je još prerano za zaključke, no prvi dojmovi su definitivno pozitivni. Pjesmu prati i spot koji se otprilike ovih dana probija i na TV postaje tako da taj dodatni zamah uz video tek slijedi. Bit ćemo puno pametniji poslije nekih mjesec dana recimo.

Postoji li netko na glazbenoj sceni s kim biste voljeli surađivati?
Ne postoji nitko s kime ne bih volio surađivati. Diplomatski. Naravno da sam otvoren za sve opcije, pogotovo iz razloga što sam i sam autor.

Kada možemo očekivati sljedeći singl ili album?
Sljedeći singl je u planu za prije ljeta, nadam se da ćemo uspjeti završiti cijelu priču do roka kojeg smo si zadali. Veselim se radu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene