Predivno

Damir Kedžo i Zsa Zsa snimili spot za hit "Sve u meni se budi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damir Kedžo i Zsa Zsa snimili su spot za pobjednički singl "Sve u meni se budi". Njime su osvojili Zagrebački festival.

Damir Kedžo proživljava neke od najljepših dana u svojoj glazbenoj karijeri. Nakon što je godinu otvorio pobjedom na Zagrebačkom festivalu, pobjednička pjesma "Sve u meni se budi" koju izvodi u duetu sa Zsa Zsom, nastavila je svoj osvajački pohod. Nakon prošlotjednog drugog, ovoga je tjedna zasjela na prvo mjesto nacionalne top liste HR top 40.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek ''Rasturio si!'' Houdek poslije oštrih kritika na Doru pohvalio jednog izvođača u drugom polufinalu, pogađate o kome je riječ?

"Ovo je ostvarenje sna, moj prvi broj jedan, i drago mi je da je pjesma u koju toliko vjerujem slušana. Hvala Zsa Zsi, na tome što mi se pridružila u ovoj pjesmi, i prvenstveno hvala publici što je 'Sve u meni se budi' tako dobro prihvatila, jer bez njih pjesma definitivno ne bi bila na prvom mjestu", poručio je Damir.

A broj jedan HR top 40, zasluženo je dobio i svoj pripadajući videospot u režiji Luke Sepčića.

"Ovaj spot ima posebno mjesto u mom srcu. Kao što smo i planirali, sve su priče u spotu stvarne i čiste. Bez glume i pretvaranja, tražili smo čistu emociju, i to su nam pružili. Beskrajno sam zahvalan što sam okružen ljudima, koji su to bili spremni dati za ovaj spot i tako posebnu pjesmu. Taj će dan ostati svima nama još dugo u sjećanju i drago mi je da se spot za jednu pjesmu, pretvara u uspomenu. Nadam se I vjerujem, da će publika sve to prepoznati i osjetiti", kazao je Kedžo.

Sve ovo je i više nego odlična uvertira za sutra, i još jedan izniman događaj, koji nas očekuje. Na samo Valentinovo, 14. 2. u Tvornici kulture, Damir Kedžo održat će svoj prvi veliki zagrebački solistički koncert.

"Čekam Vas u Tvornici, mom domu na jednu večer. Prvi veliki solistički koncert u Zagrebu. Još jedan veliki korak za mene. Ono što vam mogu obećati je da ću opet dati sve što mogu, znam i osjećam", kazao je Kedžo, koji će Tvornicu pretvoriti u prostor prepun romantike i odlične atmosfere.

Svoje ulaznice za sutrašnji koncert po cijeni od 75 kuna možete nabaviti putem susatava eventim.hr, te u Tvornici kulture.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene