Mlade glazbene nade

Damir i Luce- idealan glazbeni par!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damir Kedžo snimio cover poznatog hita 'Wake me up' s mladom perspektivnom glazbenicom Luce !

Damir Kedžo koji se do sad upravo izvedbama covera u posljednjih godinu dana nametnuo široj javnosti kao jedan od najperspektivnijih i najimpresivnih mlađih muških vokala, a i sa svojim posljednjim aktualnim singlom 'Karta krive boje' vratio na vrhove domaćih top lista.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

'Uvijek sam spreman podržati mlade talentirane glazbenike jer iz svog osobnog iskustva znam koliko je teško dobiti prostora da te javnost čuje i prepozna. Nakon što sam čuo neke Lucine radove, na njezinu inicijativu, pristao sam s njom snimiti cover velikog hita Aviccia - Wake me up uz podršku Predraga Martinjaka - Peggyja. Nadam se da će publika prepoznati kvalitetu koju Luce svojim osebujnim vokalom pruža, a upravo mislim da ovakav ženski vokal, koji podsjeća na boju vokala poput Tracy Chapman ili Adele, nedostaje u domaćem eteru.' ističe

Luce je mlada glazbenica koja dolazi iz Zagreba i koja iza sebe bilježi sudjelovanje u nekadašnjem showu Hrvatska traži zvijezdu. Također u njenoj kratkoj biografiji vrijedno je istaknuti da je provela neko vrijeme i u mješovitoj klapi 'Falkuša', trenutno se vokalno usavršava na Rock Akademiji, dok se povremeno nađe i u ulozi pratećeg vokala renomiranije kantautorice Irene Žilić.

Uz posebnost vokala radi se i o osobi koja piše i svoje autorske stvari, a ovih dana ušla je u studio gdje uz podršku poznatijih kolega poput Aljoše Šerića, te aranžera i producenta Zvonimira Duspera Dusa priprema svoj album prvijenac.

'Vrlo sam uzbuđena, jer sam napokon u mogućnosti ostvariti svoje dosadašnje snove. Surađujem s glazbenicima čiji rad iznimno cijenim, a također me veseli što ću predstaviti i neke svoje vlastite pjesme koje već duže vrijeme stoje u ladici. Zahvaljujem Damiru koji je našao vremena te pristao sa mnom snimiti duet cover. U planu mi je za travanj predstaviti se sa svojom pjesmom 'Možda mi', gdje tekst potpisuje Ines Prajo (poznatija po radu s Meritas, Jelenom Radan i Massimom) a nakon toga polako i temeljito nastaviti s radom na svom albumu.' izjavila je Luce u čiju se interpretaciju možete i sami uvjeriti ukoliko posjetite njezin službeni Facebook Fan Page.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene