452387
452387
452387
452387
452387

Damir Kedžo u mjuziklu Sušak, Sušak

  • , 04.10.2016., 13:19
  • Autor:
  • komentara

Riječi su to dimnjačara Lovre kojeg u hvaljenom mjuziklu "Sušak, Sušak" igra poznati pjevač Damir Kedžo.

 
 
 
 
Damir Kedžo (FOTO: PR)
Damir Kedžo (FOTO: PR)

Njegova solistička pjesma "Dimnjak" kojoj je autor glazbe i aranžmana Olja Dešić, a teksta Mensur Puhovac, prema riječima autora, zapravo najbolje oslikava sam mjuzikl.

Najavni je to singl nadolazećeg albuma s pjesmama iz mjuzikla čiju objavu očekujemo uoči riječke premijere u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku 16.10.2016.

Ulaznica za premijeru je ostalo još jako jako malo, a ukoliko svoje ulaznice ne nabavite na vrijeme, čini se da bi osim na dan premijere, bez njih mogli ostati i na reprizi, dan nakon, 17.10.2016.

A dokaz kako je mjuzikl ''Sušak, Sušak'' prepoznat i šire, dokazuje i činjenica kako su za sljedeću godinu, dogovorene izvedbe i u Zagrebu u jednom od prestižnih kazališta.

Damir Kedžo (FOTO: PR)

Samostalnoj produkciji Studija Maraton koji je preuzeo mjuzikl "Sušak, Sušak" koji se publici vraća u obnovljenoj i poboljšanoj verziji, te ansamblu vrhunskih glumaca i pjevača: Mario Lipovšek Battifiaca, Damir Kedžo, Katja Budimčić, Olivera Baljak, Denis Brižić, Saša Matovina, Lucio Slama, Nenad Vukelić, Anton Plešić, Frano Živković, Mensur Puhovac, ove se godine priključuje i mladi talent Antonio Krištofić (kao alternacija za ulogu Lovre), plesna grupa Flame, Maratonci i mnogi drugi.

Režiju potpisuje Edvin LIverić, scenografiju Damir Šegota, kostimografiju Manuela Paladin Šabanović, dok je za oblikovanje svjetla zadužen Dalibor Fugošić.

Duhovita i raspjevana povijest Sušaka i njegovih stanovnika kroz likove barbe Pave i dimnjačara Lovre, iznova nas vraća u razdoblje od tridesetih do sedamdesetih godina prošlog stoljeća, te podsjeća gledatelje zašto vole Sušak (ili zašto bi ga trebali zavoljeti.).

Damira pratite i svake nedjelje u showu Tvoje lice zvuči poznato.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se