Idete i vi?

Dalmatinska ljepotica Makarana najavljuje nikad uzbudljivije ljeto

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vrhunska glazba, svjetski i domaći hitovi, scenski nastupi umjetnika raznih plesnih disciplina.

Vrući ljetni dani još su topliji uz Makarana Beach Club koji najavljuje uzbudljive mjesece koji su pred nama. Počeli su nezaboravni morski provodi s veličanstvenim pogledom na Jadransko more, zabava nas svakodnevno očekuje u jednom od najljepših beach klubova na Jadranu. Makarska ljepotica osvojila je srca tisuća domaćih i stranih gostiju u svojoj prvoj sezoni, a nova ljetna avantura je počela uz poseban glazbeno – plesni program otvorenja koji su predvodili perfomeri s temom cirkusa.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjajan klub Posljednji ovoljetni ples makarske ljepotice Makarane

Vrhunska glazba, svjetski i domaći hitovi, scenski nastupi umjetnika raznih plesnih disciplina, uređenje i specijalni efekti po najmodernijim svjetskim trendovima samo su dio nadolazeće ljetne čarolije koja je već na otvorenju najavila novo nezaboravno ljeto u srcu Dalmacije.

Osvježeni prostor prekrasnog beach kluba krase prostrane terase s ležaljkama za nezaboravno uživanje u panoramskom pogledu na more. Središnji bar veselih boja s bogatom ponudom ljetnih napitaka idealno je mjesto za sklapanje novih prijateljstava. Nakon zalaska sunca, Makarana svake večeri postaje veliki plesni podij čije će zvjezdano nebo i ovog ljeta bez sumnje svjedočiti brojnim novim ljetnim ljubavima.


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene