kakva čast

Hrvatski klub na listi Top 100 najboljih!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska se može pohvaliti još jednim predstavnikom na prestižnoj DJ MAG listi Top100Clubs.

Riječ je o dubrovačkom Culture clubu Revelin koji je uvršten među velikane svijetske klupske scene. Prema upravo objavljenom izboru britanskog DJ MAG magazina, u najprestižnijem takvom izboru na svijetu, nakon samo četiri godine rada biti svrstan medju velikane kao sto su “XS”, “Hakkasan”, “Space”, “Pacha”, “Amnesia” i mnogi drugi, iznimno je priznanje Revelin timu. Tako je klub, smješten u petstotinjak godina staroj istoimenoj tvrđavi ušao u krug svjetskih meka elektronske glazbe.

Pogledaj i ovo showbuzz Prestižna lokacija OD PRINČEVA DO SVJETSKIH ZVIJEZDA Svi su ovog ljeta tulumarili u Revelinu

Karte za Ultra Festival 2015. značajno jeftinije za domaće posjetitelje!

U Revelinu su do sada, između ostalih nastupili: Fatboy Slim, Dixon, Carl Cox, Fedde Le grand, Axwell, Boy George, Benny Benassi, Martin Solveig, Roger Sanchez, MK, Mark Knight, James Zabiela, Sebastian Ingrosso, R3HAB, Umek, Tomcraft, Paul Van Dyk, Nervo, LMFAO i mnogi, mnogi drugi. Iako su sretni zbog činjenice da je klub među sto najboljih na svijetu, u Revelinu i ove godine pripremaju ludo toplo ljeto.

Do sada su najavljeni:

 

Culture club Revelin has just entered the most prestigious list of 100 best clubs in the world!!!!! Thank you for your support.More info@:http://www.djmag.com/content/revelin

Posted by Culture Club Revelin on Thursday, March 26, 2015

“TOOLROOM LIVE SUMMER RESIDENCY” ( 2015. edition)

Pod dirigentskom palicom domaćina projekta “Toolroom live”, Marka Knighta i njegovih gostiju, koji će se izmjenjivati sa svakim novim izdanjem, publika će moći uživati u vrhunskim “clubbing” izdanjima tijekom cijele sezone. Iz Toolroom rezidencije u Velikoj Britaniji poručuju da spremaju prave poslastice za Culture Club Revelin. Kompletan line up bit će objavljen uskoro.

Novaljska Papaya najavila vruću sezonu 2015.

“REVELIN FESTIVAL 2015”

Na “Revelin festivalu 2015.”, od 16. do 18. srpnja ove godine, u dubrovačkom će klubu nastupiti mnoga renomirana imena klupske scene. Festival će otvoriti legenda house scene, Roger Sanchez, koji je prošlogodišnjim nastupom u Revelinu oduševio sve prisutne. Dan poslije, 17. srpnja, nastupit će mladi, ali već vrlo poznati Julian Jordan. Zadnji će dan nastupiti duo Redondo s najnovijim future house zvukom. Bit će tu i domaće snage, Audiometric, Speed, dBA, PhiberOptic I DANCElectricPHILIPE, zaduženi za zagrijavanje atmosfere sva tri dana festivala.

DUBROVNIK ELECTRONIC FESTIVAL 2015”

Na Dubrovnik electronic festivalu, od 12. do 15. kolovoza nastupit će Fedde le Grand, WKND, DJs From Mars, Marco Bailey , Kryder, Speed, dBA, Audiomteric, DANCElectricPHILIPE i PhiberOptic.

NIGHT WITH PAUL VAN DYK

Velikan sa neupitnom reputacijom kojeg ne treba više puno predstavljati, nastupit će u Revelinu 28. kolovoza ove godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene