Culture clubu Revelin

Revelin priprema završni party ljetne sezone - nikako ne propustite

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dubrovački klub upravo dobio zeleno svjetlo za dovođenje najvećih svjetskih glazbenika i sastava u Dubrovnik i Hrvatsku

‘Farewell to the summer weekend’, dvodnevni je party u dubrovačkom Culture clubu Revelin kojim će zaključiti ljetnu sezonu. Prvu će večer, u petak, 2. listopada publiku rasplesati domaći resident DJi koji su radili cijelo ljeto, a u subotu, 3. listopada, u Revelin stiže DJ Chris Twist.

Pogledaj i ovo showbuzz Nastup zvijezde IMAMO ULAZNICE! Revelin pun rasplesane publike ispraća ljeto 2016.

Ian Paice: 'Drago mi je da sam prekinuo odmor na Mallorci i došao u ovaj prekrasan grad'

Riječ je o Kristijanu Frkoviću Frxu, zagrebačkom DJu koji je zaslužan što je ponedjeljkom tijekom ljeta publika presretna izlazila iz kluba u ranim jutarnjim satima. Ta će druga večer biti i u znaku after partyja nakon proslave 20. godišnjice Radio Dalmacije na Stradunu. Nakon koncerta grupe Silente, gosti i publika, dakle slušatelji Radio Dalmacije, premjestit će se u Revelin i uz spomenutog DJa plesati i slaviti dugo u noć.

Inače, ovog je ljeta kroz klub prošlo na desetine tisuća ljudi, mnogi od njih u svojim su zemljama čuli za klub, posebno kad je prije nekoliko mjeseci izborio mjesto na prestižnoj listi sto najboljih klubova na svijetu, britanskog časopisa Top DJ Mag. Ljetnu sezonu je otvorio Nicola Fasano, a od većih gostovanja spomenimo Marka Knighta s rezidencijom Toolroom recordsa, Rogera Sancheza, Fedde Le Granda i Paul Van Dyka, a bili su u Revelinu još DJs from Mars, Redondo, Marco Bailey, Manuel De La Mare, Firebeatz, James Zabiela, Don Diablo, Dubvision, Crazibiza, stalni ljetni programi La Fiesta i GOA i mnogi drugi. Posebno su se istaknuli koncerti svjetski poznatih rockera, od kojih zadnji nastup najboljeg živućeg bubnjara, Iana Paicea s bandom.

Kao saznajemo, upravo je organizacija spomenutih gostovanja bio glavni razlog zbog kojeg je tim Revelina ovih dana, nakon dugih pregovora, dobio zeleno svjetlo jedne od vodećih londonskih agencija za organizaciju koncerata, za skoro dovođenje najvećih glazbenih imena u Dubrovnik i Hrvatsku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene