Culture club Revelin

Culture club Revelin nezaobilazno je mjesto na karti najboljih svjetskih klubova koje zvijezde obožavaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dubrovački klub od velike londonske agencije dobio zeleno svjetlo za organizaciju koncerata najvećih svjetskih imena.

Dubrovnik ima jedan od najboljih klubova na svijetu koji je ovih dana dobio još jedno veliko priznanje. Naime, Culture club Revelin je, kao jedini u Hrvatskoj, nakon dugog monitoringa i ispunjavanja brojnih strogih preduvjeta, dobio zeleno svjetlo jedne od najvećih svjetskih koncertnih agencija, londonskog Marshall Artsa, za organizaciju koncerata najvećih glazbenih imena u Dubrovniku, ali i cijeloj Hrvatskoj. Za sada ne smiju otkrivati o kojim će imenima biti riječ, ali samim uvidom u koncerte i turneje koje organizira Marshall Arts, nije teško zaključiti da je Revelin tim, u samo pet godina uspio pozicionirati klub i Dubrovnik na svjetskoj glazbenoj karti.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite CC Revelin poziva na veliku proslavu pobjede nad Španjolskom

Culture club Revelin na najbolji način završio je ljetnu sezonu, ali sa svojom brojnom publikom nastavlja fantastično putovanje

Novo je ovo veliko priznanje nakon svibnja kad je Culture club Revelin uvršten na listu 100 najboljih klubova na svijetu, po izboru britanskog DJ MAG magazina. Naravno, svoje su u tom glasovanju imali reći i svjetski DJi koji su u klubu gostovali:

Nakon što sam pet puta nastupio u Revelinu, mislim da mogu biti realan i reći da je Culture club Revelin poseban klub s fenomenalnom publikom koja točno zna što želi čuti. Prošetao sam Gradom ove godine, sastao se s direktoricom Turističke zajednice i uvjerio se da su sve hvale i priče o Dubrovniku koje sam čuo, zapravo ublažene. Ovdje je fenomenalno. Ostao sam dva dana duže nego što je uobičajeno”, hvalio je Grad ove godine Fedde Le Grand.

U klub često zalaze uspješni i poznati iz cijelog svijeta: legendarni Diego Armando Maradona, glumac Jeremy Irons, fotograf grupe Rolling Stones, Brian Rasic, brojni nogometaši engleske Premier ili njemačke Bundes lige, bili su ovdje Joe Cole i Bastian Swainsteigger, košarkaši NBA i hokejaši NHL lige, te brojne poznate osobe koje su molile da ih se ne fotografira i ne spominje poslije u medijima. Bilo je tu kraljevskih obitelji, bogatih poslovnih ljudi, vlasnika i ključnih ljudi međunarodnih korporacija, naftnih magnata, prinčeva, glumica i drugih, koji ne odlaze u klubove ako ne zadovoljavaju najviše standarde usluge, pa i diskrecije.
Međutim, presudni za pozitivnu ocjenu Marshall Artsa bili su koncerti koje su ovog ljeta na terasi, pod zvijezdama održali članovi Deep Purplea, Don Airey i jednog od najpopularnijih bubnjara današnjice, Iana Paicea. Dakle, očekujte najave koncerata najvećih svjetskih zvijezda, powered by Revelin.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene