ne propustite

Crvena jabuka otkriva goste zagrebačkog koncerta 13.3. u Ciboni

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Povodom koncerta u Zagrebu, 13.03., a koji Crvena Jabuka priprema u sklopu svoje slavljeničke turneje, Žera je odlučio otkriti prijatelje i goste koji će mu se pridružiti na pozornici u Ciboni.

Crvena Jabuka puno je prošla tijekom dugih 30 godina karijere, iza njih su mnoge pjesme uspješnice, mnoge divne suradnje, ali i ostvarena prijateljstva koja traju dan danas.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Crvena jabuka slavi 30 godina: 'Mi smo oni koji traju!'

Među prijateljima svakako se ubrajaju i Željko Bebek, Jelena Rozga, Halid Bešlić, Antonija Šola, Antimon, Karlo Martinović, Enis Bešlagić, a upravo oni, pridružit će se grupi na pozornici u Zagrebu. Neka imena ipak nisu još otkrivena jer kako Žera kaže, ne možemo otkriti sve odjednom.

Koncert u Zagrebu bilježi odličnu prodaju, što je samo dokaz kako je grupa sa razlogom toliko godina na sceni te koliko veliku podršku imaju u svojim obožavateljima. Ulaznice za prvi koncert ove slavljeničke turneje 'Tamo gdje ljubav počinje', se nalaze u prodaji, po cijeni parter 80 kn, tribina 99 kn, u sustavu ticketshop.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene