Doznajte detalje

Crna kuća donosi novu sezonu smijeha i zabave - osvojite ulaznice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na Kaptolu će uskoro opet gorjeti lomače!

Najveći i najurnebesniji kazališni spektakl u regiji Crna kuća – mjuzikl u boji prvu je sezonu zatvorio s više od 20.000 gledatelja i prepunim dvoranama u kojima se tražila karta više, ali i brojnim pitanjima koja su ostala bez odgovora.

Crna kuća daruje čitatelje Dnevnik hr-a s 2x2 ulaznice za predstavu! Samo napišite na natjecaj@novatv.hr zašto biste baš vi trebali otići na predstavu! Sretno!

Pogledaj i ovo showbuzz Divna gesta Radostan dan u prihvatilištu za beskućnike uz Crnu kuću!

>>> Crna kuća nasmijala dvije tisuće posjetitelja na Bundeku!

Što nam donosi ljubavna priča zaljubljenih Gričanki? Tu je i novo čudo rasplesanog franjevca koji svijetli u mraku te još brojne dogodovštine koje nas očekuju u nastavku čarobne priče Kaptola iz 16. stoljeća.

Druga sezona urnebesne Crne Kuće, koja svoja vrata ponovo otvara 18. listopada 2013. u 19.30 sati u Kino dvorani Studentskog centra u Zagrebu, neće nam donijeti odgovor na baš sva pitanja ali će zato donijeti još luđu zabavu, još više smijeha i još raspjevaniji i rasplesaniji ansambl kojeg predvodi popularni pjevač Damir Kedžo u ulozi biskupa Hudija, te neponovljivi tim glumaca Hrvoje Foretić, Dunja Fajdić, Antonia Barišić i Marija Kolb.
 

Jesen u gradu biti će ispunjena pjesmom, plesom, vriskom i intrigama s Griča i Kaptola, novim ljubavnim jadima gričkih šopingholičarki i vještica, pomno smišljenim nepodopštinama zlog biskupa Hudija, te bogatom kostimografijom koja ostavlja bez daha. Zarazan humor, pregršt originalnih glazbenih hitova koji se izvode uživo uz vrhunski bend, do sada neviđeno bogatstvo kostima i majstorska režija jamčili su vrhunsku zabavu protekle sezone, te spektakl koji je udario nove temelje hrvatskog mjuzikla.

Svi oni koji do sad nisu imali prilike pogledati ovu urnebesnu komediju bez dlake na jeziku, priliku za nezaboravnu zabavu i pregršt smijeha imaju već za desetak dana. Hoće li neodoljivo zli biskup Hudi opet ostati ponižen, hoće li zaljubljene Gričanke konačno pronaći svoju ljubav i hoće li se zloglasne lomače s Kaptola zauvijek ugasiti te još mnogo više saznajte u novoj sezoni Crne Kuće koja će nam pokazati povijest onakvom kakva je trebala biti.

Ulaznice za predstavu 18. listopada 2013. od 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 80, 100 i 120 kn putem servisa www.ulaznice.hr ili na blagajni Studentskog centra. Sve informacije vezane uz Crnu Kuću i popuste na cijenu ulaznica mogu se pronaći na www.crnakuća.com

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene