Uspješno za kraj godine

Bajkoviti dvorac za veterane domaćeg dancea

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi put je mladi Filip Dizdar surađivao sa Colonijom, s kojom mu je ovo bila prva suradnja. Rezultat iste je sjajan spot.

Iza Colonije je još jedna izuzetno uspješna godina koju će pamtiti po brojnim koncertima i poslovnim uspjesima. Za sam kraj godine, Colonia je pripremila novi singl 'Za šaku dukata' za koju su istovremeno snimili i odličan video spot.

Pogledaj i ovo showbuzz O Indirinom odlasku i dugovima Ekskluzivno! Boris Đurđević: Možda ću naći pjevačicu koja ima veći raspon!

Spot za pjesmu koju je publika već prepoznala kao jednu od favorita s aktualnog albuma 'Feniks', zamišljen je kao ljubavna priča koja se provlači kroz pozadinu i detalje koji se pojavljuju u videu, a posebnu atmosferu cijeloj priči dao je dvorac Empirej.

Zadnji put je to napravila prije 20 godina, a sada će svima pokazati kako to radi

'Za šaku dukata' režirao je Filip Dizdar kojemu je ovo prva suradnja s Colonijom, a kaže da mu je bilo izuzetno zadovoljstvo raditi s takvim profesionalcima.

'Iako sam imao prilike već surađivati s Borisom, no ovo je prvi put da sam radio s Indirom i za Coloniju. Snimanje spota bio je pravi gušt jer osim što smo se stalno zafrkavali imali smo i super domaćina Mariju u dvorcu zbog koje smo više bili u podrumu i jeli nego snimali. Posebnu atmosferu cijeloj priči dao je i dvora Empirej gdje smo snimali kompletni spot', rekao je Filip Dizdar.

'Žena koja se budi uz jedno volim te, i zagrljaj, može biti najsretnija na svijetu'

'Željeli smo na albumu Feniks imati pjesmu s ovom emocijom i atmosferom kakvu ima 'Za šaku dukata', rekao je Boris Đurđević koji potpisuje tekst i glazbu, a nije tajna da Colonia voli taj čaroban zvuk Slavonije koji je dominantan u ovoj pjesmi.

'Kada mi je Boris prvi put pustio Za šaku dukata oduševila sam se! Odmah mi je srce brže zakucalo, a to je dokaz da se radi o pjesmi koja će trajati', ispričala je Indira Levak.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene