Treća po redu

Club Revelin predstavlja svoju ljetnu sezonu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Culture Club Revelin s ponosom nastavlja svoju treću sezonu koju će obiIježiti najveće svjetske zvijezde elektronske glazbe.

Ove godine CC Revelin je proširio listu svjetskih imena elektronske glazbe i pripremio novi spektakularni festival pod nazivom DU-EL-FEST.

Od 1. lipnja pa sve do kraja rujna Culture Club Revelin svaki tjedan predstavit će po jednu svjetsku DJ zvijezdu, program koji će kreirati i hrvatski DJ-i kao i rezidenti, a publiku očekuju zanimljive tematske večeri, kao i mnoga druga iznenađenja.

Culture Club Revelin smješten je u tvrđavi Revelin u staroj gradskoj jezgri  i jedinstveno je mjesto u kojem se susreću prošlost i sadašnjost.

Pogledaj i ovo showbuzz Pripremite se Unplugged spektakl Parnog Valjka u Dubrovniku



S impozantnim pogledom na čitav grad i pažljivo biranim programom  Revelin je vrlo brzo postao centralno mjesto noćnog života Dubrovnika, a i cijele regije.

Pomno pazeći na sve detalje, stvarajući prepoznatljiv brand kakav još dosad nije viđen na ovim prostorima, Culture Club Revelin konstantno ide u korak s vremenom.

Trenutno su postavljene vizualne instalacije, popraćene 3D mapping-om, hologramsko staklo kao i rasvjeta, laseri i druga popratna tehnika. Culture Club Revelin se može pohvaliti da je jedini klub u Hrvatskoj koji od ove godine posjeduje LED ekran od 17 kvadrata visoke rezolucije, postavljen iznad same bine.

Veliko otvorenje ljetne sezone započet će 31.5.2013 uz MTV Megahits Mash Up with DJ Chris Twist uz pokroviteljstvo MTV-a.

Nakon otvorenja,  svjetske mega zvijezde elektronske glazbe nizat će se iz tjedna u tjedan. CC Revelin je ove godine pripremio najbolji ljetni program u regiji, a uz navedene zvijezde organizatori pripremaju još spektakularnih iznenađenja i jakih imena.

Između ostalih nastupit će:

1.6.2013 - SHAPESHIFTERS
14.6.2013 - DJ ANTOINE
28.6.2013 - SEBASTIAN INGROSSO
04.07.2013 - FREEMASONS
18.07.2013 - W&W
25.7.2013 - DJ REDFOO & THE PARTY ROCK CREW OF LMFAO
1.8.2013 - BOY GEORGE & MARC VEDO
14. do 17.8.2013 -  „DU-EL FEST 2013“ FESTIVAL elektronske glazbe
30.8.2013 - NIKOLA FASANO & STEVE FOREST


Uz gostovanje najvećih zvijezda elektronske glazbe Culture Club Revelin pripremio je i vlastite programe:

SuperMartXe - najbolji svjetski party i show uz najbolju scenografiju i animacijsku tehnologiju, nositelj Guinnessovog rekorda

DREAMGIRLS IN REVELIN
- vruće plesne točke, performance s čašama za šampanjac i kupanje u jacuzziju samo su dio bogatog cjelovečernjeg programa u kojemu podjednako uživaju i dečki i cure.

DU-EL FEST - od 14. do 17.8.2013 - 4 dana vrhunske elektronske zabave, na kojoju nastupaju poznate  zvijezde elektronske glazbe od kojih  izdvajamo Dimitry Vegas-a i Like Mike-a, te miljenika dubrovačke publike Fedde Le Grand-a.
Sudeći po najavnom programu, Dubrovnik će se zasigurno naći na meti mladih ljudi iz cijele regije,  organizatori obećavaju još puno iznenađenja tokom ljeta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene