Atraktivni program se nastavlja

Claptone, Paul van Dyk i Toolroom u dubrovačkom Revelinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U dubrovačkom Revelinu ljetni program i dalje traje.

Ljetna sezona u dubrovačkom Culture clubu Revelin, ne posustaje. Upravo suprotno, stižu najveća imena i najatraktivniji programi. Tako će se, prvi puta do sada, na pozornicu kluba u petak, 19. ovog mjeseca, popeti najkontroverzniji DJ današnjice, Claptone. Čovjek sa zlatnom maskom ptice, prošle je godine objavio prvi album, a njegov globalni hit, zapravo remiks Grammyjem nagrađene jazz legende Gregoryja Portera, koji je prošle godine također nastupio u Dubrovniku, često je vrćen na BBC Radio one, a bila je jedna od najpopularnijih pjesama na Ibizi, gdje je Claptone prošle godine dobio nagradu za najboljeg producenta.

Pogledaj i ovo showbuzz Obožavateljice ga uočile ZVIJEZDA BARCELONE U REVELINU Rekorder stigao tiho i nenametljivo

 

U petak, 26. ovog mjeseca u Revelin, treći puta do sada, stiže velika njemačka DJ zvijezda, Paul Van Dyk. Publika će ga pozdraviti s posebnim oduševljenjem, posebno zbog toga što se oporavio od teške ozljede zadobivene pri padu s pozornice u veljači. DJ, nominiran za Grammy, koji obiđe svijet petnaestak puta na godinu, nerijetko na nastupima okuplja milijune obožavatelja. Nekoliko je puta izjavljivao da voli doći u Dubrovnik, pa će, sudeći i prema interesu, Revelin opet biti pun.

Prvi je vikend rujna rezerviran za projekt 'The Weekend', koji će ove godine ugostiti ekipu jedne od najpoznatijih diskografskih kuća na svijetu, Toolroom recordsa. Reprezentaciju Toolrooma u Dubrovniku će 2. i 3. rujna predstavljati: Technasia, Prok&Fitch, Weiss i Pete Griffiths.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene