Puno poklona

Članovi grupe Opća Opasnost družili se s fanovima na Ini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U opuštenoj atmosferi članovi grupe su se fotografirali s fanovima i dijelili im autograme, ali i CD-ove i ulaznice za koncert.

Na Ininom maloprodajnom mjestu Jagićeva danas je bilo veselo – članovi grupe Opća Opasnost družili su se s brojnim fanovima i dijelili im CD-ove i ulaznice za koncert na ŠRC Šalata. Koncert će se održati 17. rujna, a INA je ponosni sponzor grupe.

Pogledaj i ovo Opća Opasnost - 4 u samo nekoliko dana Opća Opasnost ima jednu od najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj: "Tebe više ne volim" nalazi se na 7. mjestu HR Top 40 liste

U opuštenoj atmosferi članovi grupe su se fotografirali s fanovima i dijelili im autograme, ali i CD-ove i ulaznice za koncert. „Hvala Ini što su nas ovako lijepo ugostili na moderniziranom maloprodajnom mjestu u Jagićevoj i hvala brojnim fanovima što su došli. Ne sumnjamo da ćemo se u velikom broju odlično družiti na koncertu 17. rujna na ŠRC Šalata. Svi su pozvani, a uz Ininu sponzorsku podršku garantiramo još jedan energičan spektakl“, izjavio je tom prilikom pjevač Opće Opasnosti Pero Galić.



INA kao moderna i dinamična kompanija s veseljem sponzorski podržava rad jedne od najdugovječnijih i najkvalitetnijih hrvatskih rock grupa. Najveći samostalni koncert Opće Opasnosti u Zagrebu održava se u subotu, 17. rujna, s početkom u 20 sati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene