ROĐENDANSKI KONCERTI

NE PROPUSTITE Megazvijezde na velikom, okruglom rođendanu City Centera one!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Okrugla obljetnica bit će obilježena koncertima megazvijezda i brojnim popustima.

Severina, Zdravko Čolić i Željko Joksimović pjevaju za 10. rođendan City Centera one! Petak navečer rezervirajte za City Center one East i Severinu, dok vas Zdravko Čolić očekuje u subotu od 20 sati u City Centeru one West, a Željko Joksimović u isto vrijeme u City Centeru one Split.

Pogledaj i ovo Ida Prester - 1 To je ljubav! Ida Prester proslavila je svoj 44. rođendan, a poklon koji je dobila od supruga je nenadmašiv: "Svaki put me iznenadiš..."

Uz koncerte ovih megazvijezda okrugla obljetnica bit će obilježena najboljim popustima u dućanima pa je to izvrsna prilika za napuniti ormar novim ''krpicama''. Svratite u Armani Exchange koji je pripremio 20% na sve, baš kao i Fashion&Friends, Lisca, Nine West, Only, Replay, Shooster, Timberland, Springfield, Yves Rocher i brojne druge trgovine. U subotu ćete kupovati uz 10% popusta na sve u Mülleru, a sve druge odlične popuste provjerite na citycenterone.hr i isplanirajte svoj idealni shopping.

Uz finu tortu i čašu pjenušca poželite omiljenom shopping centru sretan rođendan te donirajte 5 kuna za Udrugu Vukovarski leptirići. Uz to, City časti posjetitelje s čak 10.000 poklona, a sve to je samo dio aktivnosti i iznenađenja koja vas očekuju u nezaboravnom rođendanskom vikendu.

Zato od 14. do 16. listopada proslavite rođendan zajedno s City Centerom one East, West i Split!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene