Himna ljubavi za žrtve napada

Izvedba koja je rasplakala dvoranu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako na nedjeljnoj dodjeli American Music Awards slavili mnogi, ipak je naveću pažnju zaokupila Celine Dion, francusko-kanadska zvijezda koja je za žrtve napada otpjevala "Himnu ljubavi" Edith Piaf.

Britanska skupina One Direction i pjevačica Taylor Swift dobitnici su najvažnijih nagrada na nedjeljnoj dodjeli American Music Awards na kojoj je više glazbenika odalo počast žrtvama atentata izvedenih 13. studenoga u Parizu.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce - 11 O njima se priča Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

Bend One Direction dobio je nagradu za umjetnika godine drugu godinu zaredom, a za svoj "Made In The A.M." i nagradu i za najomiljeniji pop/rock album, treću godinu zaredom.

"Apsolutno je nevjerojatno dobiti tu nagradu dvije godine zaredom", kazao je član benda Louis Tomlinson.

Taylor Swift, koja nije bila nazočna svečanosti, u večer je krenula sa šest nominacija a dobila je tri nagrade - među ostalima za pjesmu godine "Blank Space", te za najomiljeniji pop/rock album ("1989").

Nicki Minaj dobila je dvije nagrade u glavnim kategorijama rap/hip hopa, a najboljim soundtrackom proglašen je "Pitch Perfect 2". Za novog umjetnika godine proglašen je Sam Hunt.

Glumac i glazbenik Jared Leto na dirljiv se način prisjetio žrtava napada u Parizu, posebno onih 89 koji su poginuli na koncertu u Bataclanu gdje su on i njegov bend, "30 Seconds to Mars" održali ranije ove godine, kako je rekao, "divan i miran" koncert. "Danas odajemo počast žrtvama nezamislivog nasilja u Parizu i širom svijeta", rekao je.

Francusko-kanadska zvijezda Celine Dion za žrtve napada otpjevala je "Himnu ljubavi" Edith Piaf. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene