Cedevita Vitamins Point

Cedevitina inovacija premijerno predstavljena u Milanu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I izvan svog doma možete doći do svježe doze vitamina vrlo jednostavno- uz pomoć svog smartphone-a!

Za vrijeme trajanja ovogodišnje svjetske izložbe Expo u Milanu, naziva “Feeding the Planet, Energy for Life“, Cedevita je u sklopu popratnog programa „Expo in Citta“ po prvi puta javnosti predstavila svoj novitet – uređaj Cedevita Vitamins Point. On omogućuje korisniku da i izvan svog doma može doći do svježe doze vitamina vrlo jednostavno- uz pomoć svog smartphone-a!

Pogledaj i ovo Andrea Bocelli (FOTO: PR) Simbol ljubavi i zajedništva Andrea Bocelli na Uskrs će pjevati u praznoj milanskoj katedrali, koncert će se prenositi na YouTubeu

U suradnji s Generalnim konzulatom Republike Hrvatske u Milanu, Cedevitin je uređaj predstavljen među publikom od preko šest milijuna ljudi samo tijekom lipnja. Tijekom promocije uređaja na jednoj od najatraktivnijih lokacija talijanske metropole, Corsu Garibaldi, prolaznici su imali priliku probati Cedevitu, jedan od naših najpopularnijih napitaka, naručujući je putem mobilnog uređaja.

Jedinstvena kombinacija inovativne tehnologije, atraktivnog dizajna i vitaminskog osvježenja oduševila je Talijane i njihove goste. Najbolje je reakcije doživio Cedevitin okus bazga&limun čime se može očekivati da će se upravo taj okus uskoro moći kupiti i na talijanskom tržištu.  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene