Jeste hrabri da je upoznate?

Naizgled prosječna tinejdžerica utjerat će vam STRAH u kosti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Halloween je sve bliži, a s njim dolazi i ona... Naizgled prosječna tinejdžerka, ali s posebnim sposobnostima koje će vam natjerati strah u kosti!

  Naravno, riječ je o hororu 'Carrie' koji u Cineplexx kina stiže sljedećeg četvrtka, 31. listopada – točno na Noć vještica ili Halloween! Povodom ovog posebnog događaja, kina Cineplexx u Zagrebu  i Split organizirala su Halloween u svojim mračnim, ali udobnim kino dvoranama.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zlatni globus - 1 ''nikad se neću naviknuti'' Razbijamo glamurozne mitove Zlatnih globusa: Kakvi se to strahovi i muke kriju iza svečanih toaleta?

Carrie je vjerojatno najpoznatija filmska tinejdžerica čija je priča prvi puta ispričana u popularnom romanu autora Stephena Kinga objavljenom 1974. godine. To je bio ujedno i njegov prvi objavljeni roman koji je postigao nezapamćeni uspjeh, a prema izjavi samog autora knjigu „Carrie“ napisao je u samo dva tjedna.

>> Mlada glumica Chloe Moretz na Twitteru: 'Molite za moju mamu!'

Novu horor verziju „Carrie“ koja od četvrtka 31. listopada dolazi u domaća kina režirala je Kimberly Peirce (redateljica iznimno hvaljenog filma „Dečki nikad ne plaču“ za koji je glumica Hilary Swank osvojila svog prvog Oscara u karijeri).

Carrie White je mlada tinejdžerka, sramežljiva djevojka koju njezini vlastiti vršnjaci i prijatelji odbacuju iz svog društva, a koju njezina izrazito religiozna i zaštitnički preduboko nastrojena majka neprestano terorizira. Uskoro Carrie, na vlastito iznenađenje, otkriva da posjeduje telekinetičke sposobnosti koje će upotrijebiti u malom gradiću u kojem živi tijekom proslave maturalne večere...

U ovoj najnovijoj filmskoj verziji klasične horor priče glavne uloge tumače mlada zvijezda Chloe Grace Moretz („Kick Ass“, „Pustite me unutra“) i četiri puta nominirana za nagradu Oscar Julianne Moore („Kralj pornića“, „Daleko od raja“, „Sati“) dok se u sporednim ulogama pojavljuju Gabriella Wilde, Portia Doubleday, Alex Russell, Judy Greer i drugi. Film Carrie proteklog se vikenda započeo prikazivati u američkim kinima i u prva tri dana utržio je 17 milijuna dolara.

Naime, uz posebnu cijenu kinoulaznica (25 kn) za sve posjetitelje, svi oni koji dođu maskirani i budu najbrži na blagajnama dobit će DVD/Blu-ray iznenađenja!

Ne propustite novu horor verziju „Carrie“ za Noć vještica u Cineplexx kinima u Zagrebu (Centar Kaptol, City Center one East) i Splitu (City Center one) – u četvrtak, 31. listopada!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene