plijenile pažnju

Atraktivne plesačice Colonie zagrijale hladnu večer na Bundeku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bundekfest 2014. drugog je dana predstavio nove zanimljive sadržaje koji su privukli brojne Zagrepčane na jezero Bundek.

Prohladnu zagrebačku noć ugrijale su dvije dive hrvatske glazbene scene. Grupa Colonia predvođena raspoloženom i nasmijanom Irom, svojim je energičnim nastupom i brojnim hitovima rasplesala tisuće posjetitelja, a splitska glazbenica Danijela Martinović nakon dugo vremena ponovo je stala pred zagrebačku publiku i zapjevala stare ali i nove pjesme poput Iluzije, posljednjeg singla Naivno malo pile, ali i počastila sve sa sjajnom vokalnom izvedbom nekoliko stranih uspješnica.

Pogledaj i ovo showbuzz 40-te su nove 30-te Odbacila imidž slatkice - ovo je njezina ženstvena faza!

Ima 43, no njezino tijelo je duplo mlađe: Rasplesala cijeli Bundek!

Budimpešta je jučer stigla u Zagreb, a tradicionalni mađarski gulaš sa kiselim tijestom iz zdjele, svinjski gulaš na mađarski s kiselim kupusom posluženo sa kiselim vrhnjem i kruhom, sočne ručno pravljene kuhane i dimljene svinjske nogice poslužene sa senfom,hrenom i kruhom, mađarska domaća pečena ljuta kobasa poslužena sa senfom i kruhom te HUN-DOG samo su dio sjajne gastro ponude Piknik Pavilona te kuhara Sarlos Peter Papasa i koja će biti prezentirana sve do 28. rujna. Kako zvuči tradicionalna mađarska glazba, upoznat ćemo kroz sjajnu glazbu sastava Buda Folk Band, Ferenczi György és a Rackajam te Budapest Bar koji će se svojim zaraznim gypsy i rock and roll zvukom će pobrinuti za nezaboravne glazbene trenutke.

Međunarodni festival balona ponovo je okupio brojne zaineresirane posjetitelje koji su, osim u atraktivnom iluminacijskom večernjem programu, mogli isprobati osjećaj letenja iznad zagrebačkog Bundeka. Od ranih jutarnjih sati posjetitelji će se i danas moći besplatno voziti balonom, a večeras nas sve ponovo očekuje glazbeno – svjetlosni show iluminacija koji svakako ne treba propustiti.

U velikoj koncertnoj areni večeras će zasvirati Tony Cetinski. Neke od najljepših ljubavnih pjesama, ali i novi singl Žena nad ženama, zagrebačka će publika imati priliku čuti uživo uz sjajan band jednog od najboljih hrvatskih glazbenika. Na maloj pozornici na rasporedu su kazališnje predstave i radionice za djecu, radionica stripa, Toyota race show te brojni street performansi.

Sve informacije i obavijesti o ovogodišnjem izdanju Bundekfesta mogu se pronaći na službenoj web stranici www.bundekfest.hr te službenoj Facebook stranici festivala. Ulaznice se mogu kupiti na internetskoj stranici www.ulaznice.hr//r/bundekfest po simboličnoj cijeni od 20 kn za sve koncerte osim koncerta Dine Merlina, koji je na rasporedu 03. listopada, po cijeni od 40 kn.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene