Ne propustite!

Brojne atrakcije očekuju vas na ovogodišnjem Bundekfestu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovogodišnji Bundekfest priprema vam puno dobre zabave!

Brojni zabavni sadržaji, okusi koji će nas odvesti na jedinstveno gastro putovanje europskim prijestolnicama te vrhunski glazbeni program dio su ovogodišnje zagrebačke jesenske priče na Bundekfestu.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Bundekfest 2014: Uključite se u show La Fiesta UŽIVO!

Dino Merlin nastupa na Bundekfestu 3. rujna

Spektakularni lunapark zaljubljenicima u adrenalin omogućit će nezaboravnu avanturu. Posjetitelji festivala uživat će u atraktivnom festivalu balona, vožnji kočijom s konjima, vlakiću koji će kružiti jezerom Bundek, brojnim uličnim performansima, plesu i lutkarskim predstavama. Očekuju nas i nastupi kulturnih ansambla kao atrakcije za mimohod kroz Bundek, izbor princeze i princa festivala, razne nagradne igre i tombole. Ljubitelje oktana očekuju akrobacije na motorima, ali i jedinstveni oldtimer show.

Festivalu su se ove godine pridružili i vinari, uljari i medari koji će prezentirati tradicionalnu ponudu u jednoobraznim drvenim kućicama. Ponuda za najmlađe obuhvaća matineje za djecu s bezalkoholnim koktelima, igraonicama za djecu, kutak za djecu s performansom iluzionista, karaoke za djecu uz poznate glazbenike te brojne druge zabavne sadržaje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene