Ne propustite

Božićni Street Food Festival mami posjetitelje raznovrsnom blagdanskom klopom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ostalo je manje od tjedan dana do završetka prvog Božićnog Street Food Festivala, a do Badnjaka posjetitelji još stignu kušati razne vrhunske delicije

Ovih je blagdana u Varšavskoj stvoren poseban ugođaj kakvog nema nigdje u gradu, a uz otvorenu vatru na kojoj posjetitelji mogu sami peći kobasice i sljezove kolačiće, ponuda vrhunske hrane i tradicionalnih božićnih jela privlači brojne građane željne ukusne domaće klope.

Pogledaj i ovo showbuzz Boli je 'mljac' Street Food Festival privukao više od 3 tisuće posjetitelja

Kao apsolutna senzacija za nepce pokazao se sada već poznati buncek-dog; fino narezani komadići bunceka posluženi u pecivu s kiselim zeljem i hrenom, a posjetitelji hvale kuhano vino kao najbolje u gradu te se ne mogu zasititi sarme ni Brko i Brko domaćih proizvoda.

Zimi u Opatiji prkose - čokoladom!

Osim toga, svakog vikenda na Božićnom Street Food Festivalu posjetitelji imaju priliku i degustirati nove specijalitete kojih nema u standardnoj ponudi festivala, a to su do sada bili šaran na rašljama, špek fileki i druga tradicionalna jela, a od ponedjeljka 22.12. do samog završetka festivala na Badnjak – u ponudi će biti i cijenjena božićna poslastica – bakalar, i to po pristupačnoj cijeni!

Ovaj vikend također vas očekuju razna iznenađenja, a izdvajamo posebnu ponudu – glavno jelo po izboru + desert (muffin ili ušećerena jabuka) + kuhano vino za samo 45 kuna! A najzanimljivije tek slijedi; posjetitelji će moći probati nešto drugačije – egzotičnu divljač.
Doživite blagdansku čaroliju uz najbolju klopu u gradu i pridružite se Božićnom Street Food Festivalu svaki dan od podne do ponoći, do Badnjaka, 24.12.2014., u prolazu Varšavska (Varšavska 16a).

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene