Napokon

Boris Režak stiže na hrvatsko tržište

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Krajem prošle godine svoje brojne obožavatelje oduševio je singlom 'Samo moja', a već je stiglo vrijeme za novo glazbeno iznenađenje.

Boris Režak, poznati kantautor mlađe generacije na zadovoljstvo publike diljem regije predstavlja novu pjesmu i istoimeni video spot pod naslovom 'Vjeruj mi na riječ'. Omiljeni glazbenik stiže i na hrvatsko tržište.

U novoj ljubavnoj priči sam se Boris okušao u više različitih uloga, ‘U ovom projektu sam producent, autor glazbe, režiser, montažer. Pjesma u sebi nosi ljubavnu priču koja nam se doga]a u svakodnevnom životu...’

'Vjeruj mi na riječ' u djelu teksta potpisuje Blagica Ivanović, glazba je djelo Borisa Režaka dok je za aranžman zaslužan Bojan Bojović. Novi singl u izdanju Hit Recordsa prati i video spot koji su zajednički osmislili Boris Režak i Bojan Bojović.

Ne sumnjamo kako će 'Vjeruj mi na riječ' naići na pozitivne kritike struke i slušatelja, te krenuti odličnim putem prethodnih Borisovih hitova među kojima svakako treba izdvojiti ‘Pokoru’ i 'Samo moja'.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene