Na vrhu hr top 40

'Da mi je netko prije 30 godina rekao da ću biti prvi, ne bih mu vjerovao'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Hvala publici i hrvatskom radijskom eteru sto su prepoznali iskrenost u pjesmi 'Reci mi'', poručio je Boris.

Novim singlom 'Reci mi' u izdanju HIT Recordsa Boris Novković je izravno zauzeo prvo mjesto službene nacionalne liste radijskih singlova HR TOP 40! Takvim razvojem događaja i činjenicom kako je pjesma odmah osvojila urednike i slušatelje, prezadovoljan je bio i sam pjevač.

Pogledaj i ovo Boris Novković, Iris Volf oglasila se Bivša supruga Borisa Novkovića iznenadila potezom nakon vijesti o razvodu: "Kad imaš posla s narcisima"

Boris Novković prisjetio se prvog spoja: „Vodio sam je na kung fu film i poljubac nije bio nešto“

'Da mi je netko prije 30 godina kada sam započinjao svoju glazbenu odiseju rekao kako ću 2015. biti prvi na nacionalnoj TOP ljestvici u društvu mladih i progresivnih glazbenih snaga ne bih mu vjerovao. Ipak, glazba je oduvijek bila moj san, moja ljubav, moj život prije svega, a tek na kraju i posao. Hvala publici i hrvatskom radijskom eteru sto su prepoznali iskrenost u pjesmi 'Reci mi'', poručio je Boris.

'Ovo će mi biti podstrek da nastavim pisati pjesme koje najviše volim, one koje nemaju rok trajanja. Hvala tekstopiscima Sonji Buljan i Bruni Kovačeviću i producentu Miri Buljanu, koji su osjetili moju melodiju i napisali pravi tekst, aranžman i produkciju', zaključio je Novković.

U petak 08. svibnja 2015. Boris će održati veliki solistički koncert u KD Vatroslav Lisinski. Na koncertu pod nazivom 'Najljepše Ljubavne Pjesme' Boris Novković nastupit će uz Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije. Ulaznice potražite na ulaznice.hr i na blagajni dvorane Lisinski.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene