uz brojne obožavatelje

Boris Novković održao promociju novog albuma 'Još sam uvijek tvoj'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uz pjesmu i osmijehe obožavatelja i brojnih posjetitelja Boris Novković održao promociju albuma.

Druženje sa obožavateljima svih generacija, od koji su neki prešli i više od 100 kilometara kako bi ga upoznali potrajalo je više od sat vremena, uz potpisivanje albuma, nezaobilazno fotografiranje ali i brojna pitanja svom idolu.

Pogledaj i ovo Boris Novković - 1 Ma vječni mladić! Pogledajte kako je Boris Novković izgledao 2005. godine, osim turbulencija u ljubavnom životu na njemu se nije puno toga promijenilo!

Novi video spot Borisa Novkovića ugledao svijetlo dana - pogledajte "Još sam uvijek tvoj"

Potporu Borisu Novkoviću pružili su i kolege glazbenici Ivana Marić, Danijel Banić iz Baruna, Miroslav Rus te brojni drugi. Novi album 'Još sam uvijek tvoj' sadrži 15 novih pjesama među kojima i hit singlove 'Kunem ti se' 'Lako je tebi' i istoimeni 'Još sam uvijek tvoj', koji su mnogi s pravom prozvali nasljednicom legendarne 'Tamare'.

Simbolika naslova albuma „Još sam uvijek tvoj“ leži u Borisovih 30 godina odnosa i entuzijazma spram glazbe, kao i ljubavi između njega i publike, koja i dalje traje. Upravo ta ljubav još jednom je dokazana jučer u zagrebačkom Avenue Mallu, a kakva je atmosfera vladala na promociji uvjerite se sami u fotogaleriji koju potpisuje Hrvoje Banić.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene