452243
452243
452243
452243
452243

NINOČKA Vješto izigrala njegovo srce

  • , 03.10.2016., 13:19
  • Autor:
  • komentara

Bobo ima prepoznatljivi stil izražavanja u svakodnevnoj komunikaciji.

 
 
 
 
Bobo Knežević (FOTO: PR)
Bobo Knežević (FOTO: PR)

"Ninočka" je novi singl Bobe Kneževića koji zajedno s hitom "Dim", predstavljenim na ovogodišnjem CMC festivalu, najavljuje dugoočekivani treći Bobin album koji u izdanju Croatia Recordsa izlazi krajem 2016. godine. "Ninočka" je odabrana u probrano društvo 15 finalista ovogodišnjeg Karlovačko RockOff festivala u organizaciji Hrvatskog društva skladatelja koji se održava u zagrebačkom klubu Shock Show Industry D´Katran, a Bobo ju uživo izvodi 20.10.2016.

Glazbu i tekst potpisuje sam Bobo dok je produkcija i aranžman djelo Gorana Martinca kojem se svirački pridružuju poznati glazbenici Dado Marinković, Dragan Brnas Fudo, Predrag Martinjak i Marko First.

Bobo ima prepoznatljivi stil izražavanja u svakodnevnoj komunikaciji koji je vješto pretočio u svoj umjetnički opus koji pjesnički secira pomaknute životne priče, aktualne društvene događaje te ih promatra iz nekog desetog ugla. Manje je poznato da je vrlo uspješan fitness trener, a njegova umjetnička crta seže i u likovne pravce te odlično crta stripove.

„Ninočka je profesionalna i privatna glumica koja je vješto izigrala srce naivnog Meksikanca te otišla u Japan“, opisuje Bobo zaplet pjesme, a tko je zapravo Ninočka, provjerite u živopisnom video-spotu koji je režirao Sven Čustović u produkciji Lux Medie.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se