Nova pjesma

NINOČKA Vješto izigrala njegovo srce

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bobo ima prepoznatljivi stil izražavanja u svakodnevnoj komunikaciji.

"Ninočka" je novi singl Bobe Kneževića koji zajedno s hitom "Dim", predstavljenim na ovogodišnjem CMC festivalu, najavljuje dugoočekivani treći Bobin album koji u izdanju Croatia Recordsa izlazi krajem 2016. godine. "Ninočka" je odabrana u probrano društvo 15 finalista ovogodišnjeg Karlovačko RockOff festivala u organizaciji Hrvatskog društva skladatelja koji se održava u zagrebačkom klubu Shock Show Industry D´Katran, a Bobo ju uživo izvodi 20.10.2016.

Glazbu i tekst potpisuje sam Bobo dok je produkcija i aranžman djelo Gorana Martinca kojem se svirački pridružuju poznati glazbenici Dado Marinković, Dragan Brnas Fudo, Predrag Martinjak i Marko First.

Bobo ima prepoznatljivi stil izražavanja u svakodnevnoj komunikaciji koji je vješto pretočio u svoj umjetnički opus koji pjesnički secira pomaknute životne priče, aktualne društvene događaje te ih promatra iz nekog desetog ugla. Manje je poznato da je vrlo uspješan fitness trener, a njegova umjetnička crta seže i u likovne pravce te odlično crta stripove.

„Ninočka je profesionalna i privatna glumica koja je vješto izigrala srce naivnog Meksikanca te otišla u Japan“, opisuje Bobo zaplet pjesme, a tko je zapravo Ninočka, provjerite u živopisnom video-spotu koji je režirao Sven Čustović u produkciji Lux Medie.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene