Pravi spektakl

40.000 ljudi uživalo u vatrenim koncertima Zdravka Čolića!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledajte kakva je atmosfera vladala u beogradskoj Kombank areni!

Cvijeće, pokloni, zagrljaji, stotine balona - samo su mali djelić atmosfere koja je vladala u Beogradu. Glazbena legenda Zdravko Čolić dva je dana zaredom ispunio najveću regionalnu dvoranu, Kombank arenu, a u koncertima pod nazivom 'Vatra i barut' tijekom dvije je večeri uživalo 40 tisuća posjetitelja.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić u Varaždinu - 8 Jedan, jedini! Najveći regionalni šarmer zapjevao u čast žena te oduševio prvim od dva koncerta u Varaždinu!

Zdravko Čolić ruši sve rekorde - rasprodan prvi i zakazan drugi koncert u Beogradu!

Čola se u Beogradu nije štedio jer svaki je koncert trajao duže od tri sata, a publika svih generacija to je znala prepoznati i cijeniti. Ženski dio publike Čolića je na svakom koraku darivao cvijećem, plišanim igračkama, poljupcima. Posebno je spektakularna bila scenografija  sa devet velikih led ekrana i fenomenalnom rasvjetom.

Tijekom oba koncerta redali su se najveći Čolini hitovi iz bogate karijere, a atmosfera je posebno uzavrela kada je Čola pjevao aktualnih hit 'Zar se nismo shvatili' s posljednjeg albuma 'Vatra i barut'. Time što je dvorana ispunjena do posljednjeg mjesta uglas pjevala, publika je još jednom dokazala koliko voli Zdravka. Ovacije i vatromet na kraju oba koncerta dale su završni pečat ovim nastupima za pamćenje Zdravka Čolića u Beogradu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene