445444
445444
445444
445444
445444

Balašević u četvrtak u Puli, očekuje se gužva!

  • , 03.08.2016., 14:37
  • Autor:
  • komentara

Đorđe Balašević i Pula se uistinu vole! To će još jednom pokazati ovaj četvrtak, 4. kolovoza u Areni, kada se sprema jedan sasvim poseban koncert.

 
 
 
 
Đorđe Balašević (Foto: PR)
Đorđe Balašević (Foto: PR)

Publiku na koncertu očekuje posebna scenografija kako bi upotpunila ugođaj te večeri dok je Đorđe pripremio sasvim jedinstveni program koncerta, uz pratnju mnogobrojnog orkestra, pripremljen isključivo za Pulu.

Balašević je pripremio i iznenađenje za sve prisutne, a o čemu se radi, saznat će mnogobrojna publika koja dolazi iz svih krajeva regije. Baš zbog velike gužve koja se očekuje te večeri, organizator najavljuje da se će se otvoriti čak tri ulaza Arene kako bi proces ulaska publike bio što brži i efikasniji. Također, bitno je za napomenuti da se ulazi otvaraju u 19 sati, dok koncert počinje u 21 sat.

Đorđe Balašević (Foto: PR)

Zbog velike gužve koja se očekuje, ali također i zbog činjenice da je cijena ulaznice jedinstvena, mole se svi koji imaju kupljenu ulaznicu da uđu u prostor Arene što ranije moguće.
Kako ulaznice nisu numerirane, mjesta se zauzimaju po dolasku u prostor Arene, pa svima koji žele sjedeće mjesto te večeri, preporučujemo da dođu na vrijeme kako bi zauzeli svoje mjesto.

Nakon toga, slijedi jedna nezaboravna večer pod nebom i zvijezdama uz zvukove najljepših pjesama Đorđa Balaševića.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se