Obožavatelji oduševljeni

Australski hard rock bend Airbourne na INmusic festivalu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Brzo se dovedite u formu i pripremite frizure za headbanganje jer ovoga ljeta na INmusic festival dolazi Airbourne!

AIRBOURNE - australski hard rock bend svaki će kutak zagrebačkog Jaruna ispuniti nemjerljivom količinom adrenalina i energije te pružiti još jedan odličan live nastup!

Pogledaj i ovo Royksopp novo pojačanje Norveški electro-pop duo Röyksopp nastupaju na INmusic festivalu u Zagrebu

Scenski alpinizam i svirka s vrha pozornice, skidanje reflektora, eksanje (uz bučnu podršku, naravno) te inspirativan dijalog s publikom samo su neki od poteza koji se mogu očekivati od pjevača i gitarista Joela O'Keeffea. Neće izostati ni spektakularan light show obavijen naletima dima pirotehnike, a izvrsna je vijest i da će festivalska publika među prvima uživo čuti pjesme s novog albuma „Black Dog Barking“ koji izlazi krajem svibnja.

>> Arctic Monkeys po prvi put u Zagrebu!

Uz Joela, Airbourne su 2003. godine osnovali njegov mlađi brat Ryan O’Keeffe (bubnjevi), David Roads (gitara) te Justin Street (bas). Inspirirani bendovima poput Thin Lizzy, AC/DC te Motörhead, nezaustavljivo su svirali te dosad objavili dva albuma. Prvijenac „Runnin' Wild“ u javnost je izišao 2007. godine te bendu donio nagradu za najbolji debitantski album na Metal Hammer Golden Gods Awards. Sljedeći album „No Guts. No Glory“ objavili su 2010. godine i opravdali očekivanja fanova koje su stekli prvim albumom. Visoke pozicije na glazbenim ljestvicama omogućile su daljnje uspjehe i svirke s najboljim bendovima poput Iron Maidena i Rolling Stonesa te koncerte na velikim glazbenim festivalima poput njemačkog Wackena ili britanskog Downloada. Ovoga ljeta čekaju ih nastupi na Rock Am Ring i Rock Im Park u Njemačkoj, Nova Rock festivalu u Austriji, Sonisphere festivalu u Francuskoj...

Ulaznice za INmusic festival po cijeni od 349 kuna prodaju se u Tisak media centrima diljem Hrvatske, a dodatna je pogodnost mogućnost naručivanja ulaznice putem Tisak media webshopa te dostave na najbliži kiosk Tiska.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene